خطر از بیخ لبات گذشت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه کجایی تو رسول؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خطر از بیخ لبات گذشت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه کجایی تو رسول؟
اینا چرا اینطوری شدن باووو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... Coming Soon (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراسان رضوی- نیشابور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی نوشتن اسم زن هم حرام است؟
ینی اینم تحریک کنندست؟
بسی عالی (sm10)نقل قول:
دقیقا بعضی از فامیلای ما هم ک*سخل تر تشریف دارن بجای اسم عروس مینویسن دوشیزه (sm2)نقل قول:
عشق دختر به پدر حد و مرز ندارد (sm2)
قَدهِنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قَدِ
قَده
خدمت شما (sm59)
ینی چی عاخه ، جهالت سقف نداره؟ (sm172)نقل قول:
مرسی عزیزش (sm2)نقل قول:
هر چه هستی ، باش!
با توام
ای لنگر تسکین !
ای تکانهای دل !
ای آرامش ساحل !
با توام
ای نور !
ای منشور !
ای تمام طیفهای آفتابی !
ای کبود ِ ارغوانی !
ای بنفشابی !
با توام ای شور ، ای دلشوره ی شیرین !
با توام
ای شادی غمگین !
با توام
ای غم !
غم مبهم !
ای نمی دانم !
هر چه هستی باش !
اما کاش...
نه ، جز اینم آرزویی نیست :
هر چه هستی باش !
اما باش!
قیصر امین پور
من دیگه برم بخوابم ، شبت آروم رسول جان (sm127)
ای جووووووووونم عشقم اومد (sm59)
صابر یکم تو مخ زنی کمکم کن (sm2)
نقل قول:
باو میخواستم تازه مخ بزنم (sm2)
خوب بخوابی (sm127)(sm10)
دمتون گرم
خب بامیه و گوشفیل هرجفتش دوتاس فقط قیافه ـش توفیر داره... حالا یه سری با گوش فیل میخورم بازم نظر منفی ـمُ اعلام میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه توی این چند روز با 2تا از دوستای اصفهانیم صحبت داشتم گفتن نه بابا کی گفته اصفهانیا از اینا میخورن اصن مگه میشه؟! (sm77)(sm120)
حاجی شما که از همه جات پول در میاری... خسارت چند میلیاردی بهت ساخته ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من گوش فیل و بامیه یکیِ فقط بامیه رو میریزن توی قیف این شکلیش میکنن گوش فیل رو مثل کتلک در میارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] فدای تو بشم من (sm19) از این آهنگا گوش نده... همون بزن تو فاز سندی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شوخی میگم... درستِ اولش خوشت نمیاد میگی تو فازش نیستم ولی کم کم فازتُ عوض میکنه حالت خوب میشه (sm118)(sm59)(sm127)
این اونیِ که میترسم بیوفتم... اینو اگه نمره ـشُ زد پاس بودم خدایی شیرینی داره (sm59)نقل قول:
اینجا راحتترم (sm50)نقل قول:
اععع رفیق یهویی چی شد برگشتی؟
اوه اوه چی معرفی کردی (sm25)(sm50) آهنگ شکست عشقی بهترین دوستم اونموقع که نزدیک بود جدا بشن... دخترعموشُ میخواست اونم میخواستش ولی پدراشون مشکل داشتن... یکی دیگه از عموهاش پس از مدتها دوتا برادرُ آشتی داد این دوتا مرق عشغ بهم رسیدن (sm127)نقل قول:
فدای دل تو رفیق (sm127)(sm50)
سن وسالی نداره رابطمون
اکثر عاشقا جوون مرگن ... (sm50)
رفیق اینو گوش بده
نبینم گرفتاریتُ رفیـــــــق... چی شده؟ (sm172)(sm172)(sm172)نقل قول:
فدای تو من بشم (sm127)
عجب روز گندی رو امروز من سپری کردم اووووف (sm50)
ینی یه کار نیست تو زندگی من مثل بقیه عادما خیلی راحت انجام بشه ، حسرتش به دلم مونده یه کار روی روال و همونطور که واسه بقیه مردم پیش میره واسه منم همونطور عادی پیش بره ...
تو بگو یه کار ساده حتی ...
دکل دریایی؟ مگه گم شدنیــــــــــــــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (sm88)(sm88)(sm88)نقل قول:
لینک لدفن (sm88)
من یه جمله ی معروف دارم که میگم : همیشه طوری زندگی کن گویی که آخرین روز عمرت است [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm70)نقل قول:
یا بی بی الکسیس (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2) وکیل وسیــــــــــع؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو از اون کچلِ بپرس (sm2)نقل قول:
حس الان تو همون حسیِ که وقتی محمد گفت دو سه تا دختر اهوازی برده خونه پارتی گرفتن داشتم (sm25)نقل قول:
بخاطر اینکه زمان ما یه تایتانیک میخواستیم ببینیم تا بهم نزدیک میشدن تلویزیون خاموش میشد تا فیلم جلو بره برای احتیاط 10 دقیقه بعد روشن میشد هیچی از فیلم نفهمیدیم پایان فیلمم که به کل ساسنور شد توسط پدر...نقل قول:
ولی اینا با مامان باباشون میشینن سکـ*ــسی وان میبینن... هیشکیم نیست سانسور کنه اینا قشــــــــــنگ با دقت میبینن
یه دلیل دیگه هم داره!
120 ساله باشی رفیق (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من هنوز درگیرت وکیل وسیع گفتن محمدم... وکیل وسیع عاخـــــــــــــه؟ (sm2)(sm2)(sm2)
رسول برو حال کن سوژه پیدا کردیم در حدی که بچه خوشکلای مینا هم فراموش کنیم...
#وکیل_وسیع (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
ویرایش: @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پوریا آدرس این پست آقای اسپیشال رو هم حفظ کن شاید نیاز شد (sm2)(sm2)(sm2)
(sm169)(sm172)
چرا ؟؟؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که وقت کنی پروژه ـتُ تحویل بدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
36 روز مونده (sm74)
آخ آخ آخ گفتی ... 10 روز دیگه باید تحویل بدم هیچ نکرده امنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منتظرم ببینم گوشیش چه گلی به سرمون میزنه .... یه چی بزنه که روی هرچی اندرویده رو کم کنه خوبهنقل قول:
(sm173)
من تا اخر تابستون وقت دارم ولی خب هرچه زودتر بهتر (sm25)نقل قول:
واسه کی تیز کردی گلم دم سحری؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو حتما بقیه یه چیزی میدونن که میگن دیگه. (sm120)نقل قول:
موادشون با هم یه فرقایی داره ها:
نیاز به گفتن نبود (sm2)(sm2)نقل قول: