ددم وای فِوریه البوم جدید دریم تیتر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ددم وای فِوریه البوم جدید دریم تیتر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک اولشون
صاف صوف می کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با انگشت همه نشون میدن منو .(sm50)
بانی یا کیون بانی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ردیفی؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیگر جان اسنو از ادامه سریال «بازی تاج و تخت» انصراف داد!
کیث هرینگتن اعلام کرد دیگر حاضر نیست این نقش را ایفا کند.
(sm127)
(sm107)نرکده مجمع صبحتون قشنگ به زیبایی خاله اگوستی
(sm19) خدا رو شکر ... خوبی حسین جون ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانم گوگوش اگه راست میگه زنگ بزنه داریوش که بیا فیت بدیم (sm2)
ولی دمش گرم همه قدیمی ها رو دور خودش جمع کرده ... پارسال مارتیک پست گذاشت که قدیما ما رو تگ میکردی و گوگوش بلافاصله مارتیک رو فالوو کرد دمش گرم ... البته خاک بر سرش که رفیقش رو فالوو نکرده بود (sm120)ولی دمش گرم که با اینکه احتیاج به پول نداره به یاد رفیقاشه ... البته خاک بر سرش که با خواننده های زن فیت نمیده و خودشو ملکه و بزرگتر میدونه (sm120)ولی دمش گرم که غرورشو زیر پا میزاره پیشقدم میشه ... البته خاک بر سرش که زنگ میزنه به سیاوش که واسم آهنگ میسازی (sm120) خلاصه دمش گرم و خاک بر سرش(sm2)
انگولو للِلنمِه (sm19) عجب بازیکنیه عاشقش شدم (sm120)
بدبخت شدم هارد اکسترتالم نمیشناسه
به تلویزیون وصل بوده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جووووونننن ..
البته که این ارورش خیلی ساده س شن روز پیش عین همینو درس کردم واس یکی .. :l
نه همیشه به سیستم وصله قط نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)کیون لق فیلما سریالا رو بگو میخوام خانم میزل ببینم زیرنویسش اومده خودش اون تویه
راه سینجول راحت تره احتمالا، نشد با این هارد رو بخون و اطلاعات رو کپی کن رو یه هارد دیگه و بعد فرمتش کن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم همچی فضایی
پس همون راه سینجولنقل قول:
عمرن از سینجول کمک بگیرم
یه راه خیلی راحت پیدا کردم حل شد خدا رو شکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
په شی که ساده تره ..
ویندوز میفهمی ویندوز باس عوض کنه ..
نقل قول:
مثه سگ دروغ میگی ..
حالا با انگشت همه نشون میدن کونو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسر زیبا بروفه فوت کرد ..
جان اسنو گو خورد
بهتر شوهرش زشت بود فقط پولدار بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی خو تو رو بگیرش الان ..
کسی برای تو اتوبوس موقع سفر پیشنهادی داره !?؟!
مرحله اول فول آرشیو موزن از تو کانال تلگرام دریافت شد .. :l
روزبه بیبینیم شه کرده ..
**** هابنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوس آدرس بده میخوام بیام بی شوخی ..
من نامزد دارم
نامزد به شه درد میخوره بابا ..
(sm2)اکبر اینجا قسمت دوم یادت باشه(sm30)
الی نظرته تو ماشین این سریالو بیبینم !?؟!
من فصل یک تا قسمت 4 بود شن بود دیدم ..
احتمالا این سکانس مربوط به اجرای دختره س اینا دارن میبینن درست میگم !?؟!