دیوث (sm2) باور میکنی هنوز از رو فرصت ندیدم شون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث (sm2) باور میکنی هنوز از رو فرصت ندیدم شون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به غیر از کمر بازوی سمت راستمم گرفته درد (sm81)(sm2)(sm2)(sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عینکی نشدی (sm70)نقل قول:
نه من چشمام قویه .. بیا تلگرام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چطوری تو .. (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت خوبم، تو خوبی هادی جونم (sm19) زندگی به کامت هست که (sm200)نقل قول:
راستی نسخه جدید ایتونز رو نصب کردی ؟ من الان نصب کردم یخورده تغییر کرده توو نسخه قبلی میخواستم یه آلبوم پلی کنیم راحت راست کلیک پلی میکردیم اما نسخه جدید نداره (sm77)
نوکرتم ..(sm23) ببخشید دیر ج دادم نبودم . (sm174) مرسی عزیزم بد نیستم ولی زیادم خوب نیستم مث خودت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یه خورده تغییر کرده .. ولی اینو که میگی نمیدونم چجور شده یعنی چی کلیک راست میکنم .. خب دابل کلیک کن روی آلبوم پخش میشه (sm120)نقل قول:
نسخه قدیمی نصب کردم درسته، توو منوی راست کلیک گزینه پلی داره با دابل کلیک روی البوم هم البوم پلی میشه اما نسخه جدید داغون شده با دابل کلیک البوم پخش نمیشه، گزینه پلی هم از منوی راست کلیک حذف شده (sm25)نقل قول:
سقوطم را به چشم دیدم (sm50)
نقل قول:
- (sm30)
نقل قول:
- (sm30)
تا فهمیدم چه دل شکن بود (sm50)
به فردا دل خوشم
به قرنهای دیگر (sm50)
- (sm50)
(sm50)
- (sm50)
- (sm50)
کسی حالم نمیدونه (sm50)
دل که بهت سپردم
برات قسم که خوردم
دیدی که راست میگفتم
وقتی که رفتی مُردم
(sm50)
نقل قول:
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
رفت و عاقبت به خورشيدش رسيد
اما خورشيد به تنش آتيش كشيد
هنوزم با این دیوونه حالی
یکرنگم صادقم صافم زلالم
فکر بهبود خود ای دل بکن از جای دگر
کاندر این شهر طبیب دل بیماری نیست
من به زمینو آسمون دست رفاقت نمیدم(sm50)
مثل یه لاله در این بیابان پر پر شدم من
در این جهان از مهربانی
دیگر نمی بینم نشانی
از برت دامن كشان رفتم ای نا مهربان