هر وقت تاپیکُ باز میکنم اون صفه میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر وقت تاپیکُ باز میکنم اون صفه میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبش بارسایی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش شخصیت بیل رو با نیمار مقایسه کن (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ادم اروم- شیک با کت شلوار و کراوات
یه ادم دیوث با رنگ و مدل موهای تخمی و دایو (sm120)تازه شلوار ساپورت هم میپوشه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه ها برین پیج هولز
بخدا تاثیر داره
-----------------
من که اینقدر فیسبوق و توییتر و اینستاگرامش رفتم بلاکم کرده
----------------
ملتمسانه و با پرستیژ بالا ازش بخواه
حواست باشه این دوتا رو رعایت کنی
هم پرستیژ
هم التماس باهم
(sm120)
اول پدرش گفت عاشق بایرن بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد گفت رئال رو از بچگی دوس داشت و عکس نیمار با پیراهن رئال تو بچگی رو منتشر کرد
بعد فهمیدیم قلبش غارسایی بود(sm120) البته قلب حق تبلیغات 100 درصدی که فقط غارسا حاضر شد قبول کنه(sm120) و 40 میلیون رشوه به پدرش(sm120)
70 درصد تاریخ فوتبال تو این عکس خلاصه میشه (sm120) 20 درصد تو مارادونا سایر موارد هم 10 درصد (sm120)نقل قول:
10 درصد هم کرایوف و دی استفانو و پله و بکن بائر و ماتئوس و مسی و رونالدو(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خار تو زندگی(sm120)
رفتین افطار(sm120)