فقط امیر فقط امیر فقط صابر فقط صابر رفقا ما هر موزیکی که داریم گوش می کنیم و لذت میبریم و خاطرت گذشته برامون زنده میشن از برکت این دو رفیق ناب هستش.
شاید منِ میثم بتونم 0.5% درصد زحماتشون را بتونم جبران کنم اونم البته بعید بدونم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط امیر فقط امیر فقط صابر فقط صابر رفقا ما هر موزیکی که داریم گوش می کنیم و لذت میبریم و خاطرت گذشته برامون زنده میشن از برکت این دو رفیق ناب هستش.
شاید منِ میثم بتونم 0.5% درصد زحماتشون را بتونم جبران کنم اونم البته بعید بدونم(sm50)
اره اونا که هيچ، کارشون درسته و شکى نيس، توهم کارت درسته ولى
آیتونز را امیر بهم معرفی کرد.
هادی مقدمات کار را گفت.
صابر یاد داد چجوری از دیسک با آیتونز ویو بزنم و نکته کلیدی اسگن گرفتن را صابر گفت.
قدرت و انگیز کار را ساسان بهم میده که کار کنم رو آلبوم های خاک خورده.
سخاوت و بزرگواری امیر که من پابند کرده.
همتون عشقید به مولا (sm127)(sm10)(sm176)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریز ای شوق پی در پی
به سحراهای آبادم
خرابم کن خراب تو
مرا دیووانه می سازد ... (sm50)
رفقا، رسول رو هم نبايد فراموش کرد که شديدا داره زحمت مى کشه و کلى البوم آپ مى زنه.....
وقتی بارسلونا اونجور تو جام باشگاهای اروپا پرپر شد خیلی ناراحت شدم حقش نبود.
سگ تو روحت یوونتوس (sm50)
میثم فقط منتظرم تعمیرکار زنگ بزنه بگه لپتاپ آمادس...دیگه شروع کنم آرشیو تکمیل کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان این رسول ما هم انصافا قلب بزرگی داره خیلی گله از خوب های روزگار هستش این رسول معنی واقعی داشته هاتون را با رفقا به اشتراک بزارید را کاملا درک کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفه ای به تمام معنا هستش.
شکى نيس ميثم داداش، رسول ادم فهميده و عزيزى هس مث همه ى شما