لعنت به این خودآزار
(sm50) پشت (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
لعنت به این خودآزار
(sm50) پشت (sm50)
من خیلی وقته نمیکشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم کنت آبی ؟ (sm50)
مثل ایمانی که کفر شخص پیغمبر به بادش داده باشد (sm50)
بی زحمت یکی لینک کاورای پاروی بی قایق با کیفیت بالا رو بده
من دارم ولی کیفیت اسکن شدس
دیشب رفته بودم قهوه خونه ! جاتون خالی همراه با چای و قلیون " دوسِت داشتم رو هم پلی کرده بودم ! دو نفر روبه روم بودن تا شنیدن یکیشون گفت : داداش دمت گرم این آهنگو واسم بریز
خدایی این آهنگ چاوشی خیلی هیت شده (sm50)
همون اسکن شده موجودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنكسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت پیش تو چاوشی نیوز من مطمئنم دیدم کیفیت بالاش رو گذاشته ولی الان میگردم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت پیپ تونز و موسیقی ما گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من هر چی میگم گوش نکنین