(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادی نکردی از من رسم رفاقت این نیست
اشکی برام نریختی عشق و صداقت این نیست
دشمن راه دورم درد دلم زیاده
جاده به جز جدایی هیچی به من نداده
(sm50)
دروغ نگو آیینه که من هنوز جوونم ... (sm81)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو ازبس تفلون ریختن توش که نسوز بشه،مخشم تبدیل به تفلون شده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ز دست دیده و دل هر دو فریاد
که هر چه دیده بیند دل کند یاد(sm81)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
شکلی (sm3)
720 کم حجمه؟
720کم حجم
اشترم بکش بیرون
(sm1)لعنتی سرعت این سرور پایینه میره تو پاچم
(sm27)
(sm156)37 ساله شد
(sm3)
یره آهنگای فصل اولو تو یه زیپ داشتی دم دستت هست؟
(sm186)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یعنی من دره پیت تر از این مجری تو صداسیما ندیدم.فقط صدا و قیافش بهتره بقیه مجری زناست.
تو اون برنامه که سام درخشانی و جلیلی بودن و یه 3-4 باری اسم شادمهرو گفتن این مجری بود(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه کاور بهرام شدهنقل قول:
(sm50)
درباره مهرجویی و چاوشی و هواداران مشترک
داریوش مهرجویی از محسن چاوشی ناراحت است. برای ابراز ناراحتی اش از ادبیات مناسبی استفاده نکرده و اسباب دلخوری طرفداران خواننده "سنتوری" را فراهم آورده... چاوشی هم همه چیز را به عهده هوادارانش که نسبت به طرفداران مهرجویی بسیار باانگیزه تر و پرحرارت تر هستند واگذار کرده و خودش پشت ِ آخرین سنگر (همان سکوت خودمان) پناه گرفته و تماشا می کند. در این میان بلاتکلیف ترین آدم هایی که این غائله را نظاره می کنند کسانی مثل من هستند که هم "سنتوری" را به خاطر قصه، شخصیت پردازی و از همه مهم تر شخص ِ مهرجویی دوست دارند و هم به قطعاتی که چاوشی برای این فیلم خواند علاقه مندند. هواداران مشترک مهرجویی و "سنتوری" دوست ندارند در این بلوا به سوی هیچ کدام از این دو بغلتند. اگر ایرادی ندارد به ما هم احترام بگذارید.
علی بحرینی .. (sm98)
این دیگه داره گوه خودشو میخوره ..
جواب ندادن موزن رو به آخرین سنگر (سکوت) تشبیه کرده دیوس ..
علیخانی هم سگ تو روحش رفته اخبار گفته خبر آلبوم یراحی رو پخش کنن ..
خوب کرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس چرا نیومد اه ..
میخوام یه چیزی بهتون نشون بدم که همتون شگفت زده بشین .. (sm118)
یحتمل ایندفعه خود خواننده رو از سی دی کشیده بیرون (sm2)
خیلی ادم کثیفیه این علی لبنانینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که از خجالتش در اومدم منو گذاشت بلک لیست (sm2)
حالا اومده اینو گفته :
: از برخی طرفداران محسن چاوشی بابت فحاشی به داریوش مهرجویی انتقاد کردم و نتیجه اش شد اینکه گروهی بنویسند: "صدای چاوشی واقعی نیست و او جرات کنسرت دادن ندارد" و گروه دیگری هم به من فحش بدهند و بگویند که آدم ِ ...ی هستم! این وسط به تنها چیزی که توجه نشد محتوای نوشته من بود! برای خودم دفاعیه ای ندارم اما انصاف حکم می کند که پس از سالها همراهی با چاوشی بگویم: "صدای او کاملاً واقعی است و اصلاً دستکاری نمی شود. ضمناً او توانایی و اعتماد به نفس لازم برای اجرای زنده را هم دارد و اگر تا حالا کنسرتی نداشته علتش، دلایل استراتژیکی است که شاید درست باشند و شایدهم نه". همین!
(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورت نمیشه من هنو تو شوکم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mp3 با ریت 640 ..
این افتخار را دارم که نسخه جدید mp3 رو براتون به نمایش بذارم !!!!
لایک نداره !?؟!