[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزنامه قانون به بهانه گم شدن دکل نفت، با تصویری که انگار یک کلیپِ در حال پخش است، ترانهسرایی کرده است. ترانهای از احمدرضا کاظمی را بخوانید.
حس تو ...
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
(sm2)
- (sm50)
(sm2)
نمنه
(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر بخش نرم افزار کن (sm30)
امیر کیفیت رو با سینجول تجربه کنیم ؟ (sm2)
می سوزمو می سوزم با زخم تو می سازم
با هر غزل چشمه من قافیه می بازم
پیش از تو فقط شعرم معراج غرورم بود
ای از همه بالاتر اینک به تو می نازم
دیشب یه بابا 4 تومن شارژ بیپ فرستاد برام امیر میخوای بت بدم .. (sm59)
میخوای منم مدیره بخش اسلامی بکنی؟نقل قول:
انچنان کاری بکنم که هر روز ختم قران داشته باشیم(sm2)(sm2)
من تبل زمین بودم
فواره نشین بودی
با دست تو پیدا شد
بال همه پروازم
فعلا که زده تو MP3 640 (sm2)نقل قول:
(sm120)
من اهل زمین بودم (sm148)
(sm120)
(sm30)
(sm178) منم مدیر کنین
.
.
من چاوش بی خویشم
با هق هق آوازم
راه سفر عاشق
از گردنه بندان پر
نامردم اگر از خون
این باج نپردازم
(sm50)
میخوام اسلام نوین رو بهتون نشون بدم که درش هیچ چیز،حتی **** هم گناه نیست(sm2)نقل قول:
یه تاپیک اختصاصی میدم الی،فتاوای داعش رو به صورت روزانه پست بده داخش(sm2)
(sm70)اقا یکی بگه همنجس گرا با همجنس باز چه فرقی میکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
همجنس بازا معمولا ازدواج نمی کنن (sm2)
گرا حاضره بره با طرف ازدواج کنه،به جنس مخالف میل ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز فقط یه سوراخ میخواد بکنه توش،جنس مخالف هم خیلی دوست داره(sm2)(sm2)
(sm2)
تفاوت هم جنس بازی و هم جنس گرایی در چیست؟
سوال مراجع:
سلام خسته نباشید
من سوالم این هست که چه فرقی بین هم جنس بازی و هم جنس گرایی هست؟ اگر هست چرا این دو تا اسم برای یک عمل به کار میره؟ چطوری بدونیم یکی هم جنس باز یا هم جنس گرا ست؟
ممنون از توجهتون
....
....
پاسخ مشاور:
همجنس بازی چیست؟
همجنس بازی ؛ انحراف جنسی ناشی از شرایط اجتماعی ؛ فرهنگی و تربیتی ست که در فردی که فطرتا همجنس گرا نیست ظهور می کند. مثلا در شرایط فشار و سختگیری پیرامون مسائل جزئی جنسیتی ؛ افرادی به ناچار و به علت دسترسی بهتر به هم جنسان خود ؛ برای ارضا غرایض جنسی به همجنس بازی روی می آورند. در این حالت اگر این شرایط ادامه پیدا کند ؛ فرد به این شرایط عادت کرده و فطرت اصولی جنسی اش که همانا تمایل به جنس مخالف است به مرور تضعیف می شود و به غلط تصور می شود که این فرد همجنس گراست.
لذا هم جنس باز کیست؟
کسی که در صورت فقدان جنس مخالف و یا تنوع طلبی با هم جنس خود نزدیکی میکند و در حالت عادی میتوانند با جنس مخالف نیز نزدیکی و رابطه جنسی برقرار نمایند .
همجنس گرایی چیست؟
برخلاف باور عموم هم جنس گرایی یک بیماری نیست .. زیرا بیماری به موردی گفته می شود که نشات گرفته از ویزگی فیزولوزیکی و روانی بوده و به دلیل مشکلاتی که برای فرد به وجود می آورد باید درمان شود و قابل درمان است
اما هم جنس گرایی هر چند نشات گرفته از ویژگی فیزولوژیکی و روانی است اما درمانی برای آن وجود ندارد و معالجه نمی شود و فرد هم عموما از این بابت نگران نیست.
هم جنس گرایی یک کشش و گرایش فطری است که در "نهاد" (فروید این بخش رو لذت معرفی می کند) فرد متمرکز است و حاکی از یک عشق و گرایش باطنی(جنسی) به جنس موافق است.
هم جنس گرا کیست؟
یک هم جنس گرا افراد پیرامون خود را تنها از یک بعد می بیند و تنها افراد موافق جنس خود ، مورد توجه او هستند. مثال:» هیچ گونه گرایشی به جنس مخالف ندارد.
پاسخ نهایی سوال شما:
افراد همجنس گرا دارای یک گرایش باطنی نسبت به جنس موافق هستند که گاهی بصورت عشق های اتشین خود را نشان می دهد اما افراد هم جنس باز صرفا بدلیل کامیابی جنسی و تنوع طلبی و تحت شرایط معین اجتماعی_موقعیتی دست به هم جنس بازی می زنند .
همجنس بازها می توانند هم با جنس موافق و هم مخالف خود رابطه جنسی و عاطفی برقرار نمایند اما در هم جنس گرایی این مصداق ندارد.
دو روز پیش بود که دیوان عالی آمریکا ازدواج همجنسگرایان را در همه ایالتهای این کشور قانونی اعلام کرد.
اما یکی از جالب ترین واکنش ها به این قانون رئیس زیمبابوه رابرت موگابه بود. شبکه mtv در خبری از پیشنهاد ازدواج وی به اوباما نوشته است.
موگابه در واکنش به این قانون با کنایه به اوباما گفته است: با این تصمیم تاریخی، حالا که اوباما اصرار دارد ازدواج همجنس گرایان را آزاد کند من با او به عنوان یک «مثال عملی» ازدواج می کنم.
(sm2)
ترانس سکشوال
اینم هه نشنیده بودم تا حالا .. (sm2)
مرغای آبی واست چاوشی خوندن (sm50)
(sm2)
ترانس سکشوال کیست ؟
گاهی بعضی از دوستان ، افراد ترانس سکشوال را با افراد همجنس گرا تمایز نمی دهند . افراد ترانس سکشوال کسانی هستند که روح خود را اسیر بدنی میدانند که به جنس مخالف تعلق دارد و میخواهند تغییرجنسیت دهند تا به بدن واقعی خود برسند و با جنس مخالف زندگی کنند . در همین ارتباط از یک دوست ترانس سکشوال پرسیدم یک ترانس سکشوال را چگونه تعریف میکنید ؟
او گفت : فکرش را بکنید مردی شبی با همسرش به بستر خواب برود . صبح وقتی او از خواب برمیخزد بالایش یک مردی سبیل کلفت را میبیند که میخواهد او را ببوسد ! مرد مشتش را گره کرده و یک تو دهنی به آقا سبیلو میزند و بلند میشود اما وقتی بلند میشود ، ناباورانه میبیند که پستانهای زنانه دارد او به آئینه خیره میشود و میبیند او تبدیل به یک زن شده است . این شخص ترانس سکشوال است که حال روحش اسیر بدن جنس مخالف است . آیا فکر میکنید مرد دیروزی که جسمش به زن تبدیل شده تمایل به زندگی زناشویی با یک مرد را خواهد داشت ؟
(sm2)ماشالله بهادر برای هر اتفاقی تمثیل عملی تو جیبش داره
الی فقط نیکول ایدزی دوس داره ..
کدوم دستش میشه !?؟!
(sm2)
(sm2)از تعریف ها معلومه همه استادن تو هم جنس گرایی