(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
پشت صحنه ی موزیک ویدیو جدید شادمهر
جز یه عشق که بین ما هست
هرچی دوس داری خراب کن
مثل هرشب سرنوشت
هر دومونو انتخاب کن
IMAGE (winter 2018)
The Last Album
(sm74)
به نظر کار جالبی باید باشه. (sm58) موزیکم از خودش باشه دیگه عالی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک متاسفانه از وحید پویانه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پیج خودش تگ کرده؟ اگه تو پیج خودش تگ کرده باشه احتمالش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان ویدئو اینه ک زن شادمهر شادمهرو با دخترش ترک کرده و شادمهر ازش میخواد بخاطر دخترش نره
هی
من چون با کار هنری بزرگ شدم و رشته تحصیلیمم هنر بوده، با اندک آشنایی که با چند نفر افراد مشهور هنری دارم به نظرم این چیزایی که گفتم منطقی هستش.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته نمیتونه همه علل همینها باشه ولی میتونه بخش قابل توجهی از عللی که الان میبینیم بوده باشه.
والا من هم مثل خیلیا از زمانی که اون تک ترکای ضعیف قبل از آلبوم تجربه کن را داد شروع کردم به انتقاد کردن ازش و کاملا با این نظر موافقم که شادمهر یا باید برترین باقی بمونه یا باید کلا بکشه کنار(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]