این شخص ترانس سکشوال است که حال روحش اسیر بدن جنس مخالف است . آیا فکر میکنید مرد دیروزی که جسمش به زن تبدیل شده تمایل به زندگی زناشویی با یک مرد را خواهد داشت ؟
من عاشق این گزینه شدم !!!! (sm183)(sm150)(sm153)
نمایش نسخه قابل چاپ
این شخص ترانس سکشوال است که حال روحش اسیر بدن جنس مخالف است . آیا فکر میکنید مرد دیروزی که جسمش به زن تبدیل شده تمایل به زندگی زناشویی با یک مرد را خواهد داشت ؟
من عاشق این گزینه شدم !!!! (sm183)(sm150)(sm153)
(sm27) زیرنویسم نیومد بریم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) همجنس بازی رو با سینجول تجربه کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35)
عاشقتم که مث همیشه فکر منی توووووووو (sm60)
باز چی شده لاک ناخنت پاک شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
(sm205)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خط لبت کج شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
لعنتی فصل دو اصن مث یکش نیس
(sm2)باز خوبه نگفتی جووووووننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شکلک گذاشتم ببین چ حرفا در مورد آدم میزنن (sm27)
باور کن صدامو باور کن
صدایی که تلخ و خسته س (sm74)
باور کن قلبمو باور کن قلبی که کوهه اما شکسته س (sm50)
رواندازی که الیافش ، عطر خواب با تو رو میده
لبه ی لیوان آبی که لب تورو چشیده
(sm50)
بافت های حافظه در مغز-خاطره های اجباری
زندگی زیر جهنم-تنها انتخاب که داری ...
(sm2) جوووووووووووووووووون (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز پس از قتل عام در سواحل تونس، داعش امروز در مصر فعال بود! دادستان کل مصر و چند قاضی دادگستری این کشور بر اثر بمبگذاری و تیراندازی
به اتوموبیلهای حامل آنها در قاهره کشته شدند. داعش اعلام کرد عملیات امروز به انتقام جویی از اعدام چند مبارز داعشی در زندانهای مصر صورت گرفته است.
(sm3) درو باز کن عزیزم،درو باز کن عزیزم میخوام بیام به دیدنت
تا بگم دوست دارم،تا بگم دوست دارم قربونه حرف شنفتنت
(sm50)
(sm50)
چقد امروز چیزای خوب خوب یاد میگیرم .. (sm59)
از این به بعد به لینکایی که آپلود میکنم دقت کنین .. (sm59)
(sm2)
مثه دانلود میزنم خودش آپلود میشه پشت سر هم بعدم خاموش میشه سیستم .. (sm59)
دیشب دهنم سرویس شد باس وا میستادم یه دونه آپ بشه بعدی رو بزنم .. (sm50)
امیر این روش برا تو خیلی خوبه ..
تموم آلبومایی که خریدم رو میخوام بذارم تو تاپیک .. (sm59)
خوب مگه تو vps مثه آپلود کردن عادی نیس ..
نرم افزار نصب کن روش اصا مرورگر نمیخواد آپلود کنی که ..
آپلودبوی و مدیا نمیدونم چرا سرعتش جالب نی ..
آپلودباز ایران گذاشتم خوبه ..
(sm2)امیر حوصله درای بحث میکنیا
میگم مثه idm عمل میکنه خیلی راحته ..
هر سروری هم که ثبت نام کرده باشی فایلایی که آپلود کردی میره همون تو آرشیوت پاکم نمیشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
noob .. (sm2)
الان همین dlera عشق الی تموم آپلوداش همینطوره یا سایتای دیگه ..
خیلی عجیبه باهاش آشنا نیستین ..
من خیلی وقت پیش ازش استفاده میکردم ..
الان همین آپلود عکس میدونی چقد کارتو را میندازه ..
میرم میام ..