از نویسنده های محترم سایت خواهشمندم فیلم اصلی رو با کیفیت بزارن تو سایت که ما کاربران سایت عبرت بگیریم(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
از نویسنده های محترم سایت خواهشمندم فیلم اصلی رو با کیفیت بزارن تو سایت که ما کاربران سایت عبرت بگیریم(sm2)(sm2)
هم اون بهتر شده هم ابراهیمی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر یه دقیقه ای که بی تو رد میشه مرگ آور برام
سخته برای تو باور اینکه من چقدر تورو میخوام
هر یه دقیقه ای که بی تو رد میشه پر از مصیبت
کز میکنم همش یه گوشه و چشام خیره به ساعت
(sm2)وثوق گفتم رفتی دیگه دور مارو خط قرمز کشیدی (sm19)(sm120)
داره باغ وحش رو خلوت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریکاوری میکردم بعد از دی وی دی ریپ(sm2)فدایی داری رئیس(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
260 میلیارد میدن آخر فصل هم باید 60 میلیارد بدن سهمیه راه آهنُ بخرن(sm2)نقل قول:
بعد از باخت سنگین ریکاوری باید لذت بخش باشه
سیب بندازی بالا هزار تا چرخ میخوره یه نیم فصل اونا بد بودن ما تو اوج حالا برعکس شده ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیالی نی برادر(sm120)
گفتن پنالتی واس ما نگرفته اگر گرفته بود 1-0 جلو میفتادیم میرفتیم دفاع باز همون 1-0 میشد(sm120)نقل قول: