نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا ستارهای سربی(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا ستارهای سربی(sm88)
امیدوارم با دست پر بیایم رشت(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارس که قطعی شده صعودش سپید رود ی مساوی از گل گهر بگیره و بازی اخرو تو رشت داره اگه ببره تمومه ولی گل گهر برای صعود باید سپیدرودو ببره اما بازم امتیازش کمترهنقل قول:
این تراک آخر قصه درتمامی نسخه های موجود در نت تیک دار هس و مشکل داره تااین که امیر گذاشت بالاخره فهمیدم سالمی هم وجود داره(sm50)
ی زمانی همه اهنگا رو unknown گوش می دادیم ..ن می دونستیم شاعر کیه اهنگساز چیه تنظیم اصن چی هس چه سالی تولید شد فقط روش نوشته بود ابی و معین و...
یادمه البوم لحظه ها معین رو گرفته بودم یکی دوتراک اخرشو امید طرف گذاشته بود تا مدت ها فکر می کردم اونی که امید می خونه معینه(sm81)
(sm50)
کسی هس اینجا ادعا کنه کامل ترین آرشیو از عکسای داریوش رو داره!!!؟(sm50)
من خیلی دارم ولی تو لپتاپه...بخوای میفرستم برات
چه مشکلی؟نقل قول:
من این پستو پاک کرده بودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی یه نفر تو تاپیکم میگفت محدودیت دانلود دارم گفتم بپرسم تو هم این مشکلو داری.
آها والا امتحان نکردم(sm190)نقل قول: