تیزر خانه پوشالی .. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تیزر خانه پوشالی .. (sm50)
باغ گل بی بر و بی برگ من …
الی این ننگو تا کی تحمل کنیم !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی قطعه مسلخ را به سازمان اوج واگذار کرده ممکن است این آهنگ به صورت کلیپ منتشر میشود
احتمال تغییر نام مسلخ توسط این سازمان نیز وجود دارد و ممکن است با نامی دیگری منتشر شود
عوامل این اهنگ عبارت اند از :
آهنگساز و تنظیم کننده» محسن چاوشی
علی اکبر یاغی تبار «شاعر»
عادل روح نواز «نوازنده گیتار»
این تراک در سبک راک است
زمان انتشار نامعلوم
موسسه اوج(sm209)(sm3)
آهنگو داده به اینا ..
(sm27)
(sm2)یغما گلرویی هم با اینا کار کرده چیزی نیس که
این چه ربطی به موج داره آخه
(sm19)
و بالاخره استفاده از رانت ِ امام هشتم ... وکیل ِ امام هشتم وارد میشود
کِی بشه یه دبی بریم با موزن (sm81)(sm120)
(sm59) سینجول خریدمش
چیه این؟
شارژرشم که تبدیل نداره (sm25)
(sm70)یعنی هزارتومن زورت میشه بگیری
leeco le max 2
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اخرش به گا میدی ممرو(sm2)
اسا اکیرا- اودری بیتونی(sm2)
(sm2)خاله اگوستیم تو این هشتگ هس
چیه رفتی صفحه فیلمای مورد دار رو اوردی(sm2)
(sm81)
نفس برآمد ، نفس برآمد و کام از تو برنمی آید
فغان ، که بخت من از خواب درنمی آید ... (sm81)
در آن شب سردِ پاییز
آهنگِ سفر می کردی ... (sm81)
از آن شبی که برنگشتی ... (sm81)
جهانی شدن هزینه بردار است ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی شود که بشود که درها را به روی جهان جاری بست ... (نخست وزیر امام میلاد [ع])
بر سر تربت ما چون گذری همت خواه
که زیارتگه رندان جهان خواهد بود ... (sm27)
میلاد بیا مشاوره بده (sm25) خوردم به بن بست (sm81)
(sm2)
ممر نکن دیگه ... (sm172)
اینقدر بدم میاد تو کارم دخالت میکنن ... (sm120)
داداچ چیز اسب واکس نمیزنم ! یکم توجه کن (sm2)
همه کس و کار کویین رو تگ کردم ، هر چی سبک مربوط و نامربوط به کویین بوده رو هم تگ کردم ، این سه تا خار میشد تو چش کی می رفت ، میزاشتی باشه خب ... (sm74)
به کجا رسیدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل درست ادیت کن ، کلاس کار رو نیار پایین
خیلی کلنجار رفتم با خودم که اسپانکو رو تگ کنم ولی نکردم ...
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسی که بر میگرده هر شب تنها غمه .. (sm50)
شمارو شگفت زده میکنه .. (sm81)
تک اهنگای این ماه افتضاح فاجعه