(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تو هم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
به من قولِ اسید داده بود (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)دعواهای من سطحی هستن دلم مهربونه خیلی(sm2)
توصیه خوبی نیست مهدی (sm70)برای موفق بودن باید حداقل یک چیز خاص داشت که بقیه ندارند ،
پس عام نباشید
خاص باشید!
آدمای موفق خاصن ولی تجربه ثابت کرده معمولن کسایی که بخوان خاص باشن تا موفق شن به شکل بدی میرینن (sm2)
دهنت سرویس بی شوهر (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شوهر چیه ؟ (sm120)
(sm25)همون بی شهوره دیگهنقل قول:
(sm70) ولی خوب یادم اوردیا یادم نبود
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm120)