فردا شب پخش نشه که احتمالش خیلی زیاده میره تا 7 بهمن
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا شب پخش نشه که احتمالش خیلی زیاده میره تا 7 بهمن
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نداره
پخ را چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ لهراسبی عجب داغون بود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره منم گفتم که داغونه هیچی نداشت
ناهیدی از دست رفته
از تنظیم بدتر ملودی بود باز از اون افتضاحتر شعرش (sm2)
پیمان جان دانلود شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کار نمیکنه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لینکی که الان دادم همونیه که تو میل شرکت فرستاده دقت نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی برای من رزیوم داره (sm77)
کجا سیو کردی؟
الان خطا میده که فایل به یه محل دیگه انتقال پیدا کرده
دانلود منیجر من قاط زده
من دسکتاپ ذخیره کردم همونکه دانلود تموم شد اصلا انتقال ندادم
فقط اوپن زدم این ارورو داد
دانلودم کامل تموم شده[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو دسکتاپت اومده یا نه؟
رو خود فایل اصلی کلیک کن نه رو فایل idm
البته اگر پاک کرده باشیش هم همون خطا The file has been moved را میده
جالبه من تو دسکتاپ زدم سیو شه ولی دسکتاپ نیستنقل قول:
یه بار دیگه زدم دانلود بشه
داخل یکی از درایوا سیو کنی بهتره
switch user نکردی احتمالا ؟
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دیگه کلا دانلود نمیشه
آنتی ویروست چیه حسین جان؟
نود 32 نیست احیانا؟
یه لینک جدید پخ کردم اینو تست کن
انتی ویروس نصب نیست
ایا 30 ساعت اخر است؟ ایا ایمان نمی اورید؟
پیمان عزیز من الان باید برم
دوباره امتحان میکنم اگه شد بهت میگم عزیز(sm10)
نقل قول:
راحت باش عزیز برو به سلامت
باز اگر مشکل داشتی بهم پیام بده تا راهنماییت کنم (sm19)
(sm24)
خبری از اهنگ نیست(sm120)
نقل قول:
حتما عزیز(sm10)
من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم
زیرا من درگیر کسانی هستم که مرا دوست دارند ... !
شادمهر عقیلی
شرمنده داداش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم
ببخشید
خیلی مخلصیم (sm127)
بازم شرمنده (sm25)(sm172)
(sm51)(sm127)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز که بن شدی (sm50)
کسی حبر داره چقدر بن شده احسان؟
فدات داداشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف داری
رئیس چیه باو
من کوچیک همه تونم (sm127)
(sm50)
تا کی انتظار (sm81)
(sm172)
خیلی دوس دارم بدونم شادمهر نا خواسته لاغر شده یا خودش خواسته چون اصلا بهش نمیاد خیلی پیر نشون میده :(
یعنی بگم خدا چیکار کنه شادمهر رو؟!!!!(sm1)
آخه چرا کجایی رو ریلیز نکرده آخه . . .(sm81)
باهاش سری زندگیم تکمیل تر میشد . . .(sm81)
لاغر نکرده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشک کرده --- داره ورزش بدنسازی رو به صورت خشک (فیتنش مانند) انجام میده..
خیلی هم برای سلامتیش خوبه ...
انکات با شادمهر بزودی...