تو برو سوپرتو کارگردانی کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو برو سوپرتو کارگردانی کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرشُ تو دانشگاه لندن ثبت نام کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمار رو قبول ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دید من به فوتبال با دید شما ها فرق میکنه
شاید من هم اگه 10 سال جوونتر بودم اینطوری تعصب خفن داشتم (sm120)
موراتا + دی ماریا + کونترائو + مارسلو + یک دو نفر دیگه + 70 میلیون پوند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به توافق نهایی رسیدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هم که اینقدر گدایید (sm120)همش میخواید بزخری کنید (sm120)هیگواین رو 25 تا پیشنهاد دادید اونم تو دوران اوجش سال بعدش که زیادم خوب نبود 40 تا فروختیمش (sm120)
دنبال بازیگراش میگردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانِ خودم قبل جام جهانی گفتم 1 ماه طرفدار مسی هستم که وحید گفت خیانت(sm120)نقل قول:
یکی دو هفته با طرفداراش بودم تنفرم به میزان 2.5 برابر بیشتر شد(sm120)
بالاخره امتحانا تموم شد (sm118)
دو هفته با من باش عاشقش میشی (sm120)نقل قول:
چه سرعت عملی (sm120)نقل قول: