(sm2) رف ادامه شو ببینه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) رف ادامه شو ببینه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا باو نترس توضیح نمیدیم (sm2)
(sm50)
(sm172)
(sm50) منم خوابم گرفت (sm27)
بچه ها برنامه ای هست که بتونم مثلا حجم فیلم 720 رو باهاش کم کنم اما کیفیت زیاد تغییر نکنه ؟
format factory امتحان کردم اروز میده (sm178)
بزن گوگل (sm120)............اینو تایپ کن ........(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبدیل فرمت بدون افت کیفیت با حجم پایین نرم افزار میخوام گوگل (sm2)
به سینجول مراجعه شود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با x265 انکود باید بکنی
فکر میکنی نکردم این کارو ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm178)
آخه خودم هر وقت میزدم دنلود نرم افزار ریپ dvd یا تبدیل و ازین چیزا بعضی از سایتا میاوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم کم بدون افت کیفیت سایت های دانلود نرم افزار میاره بزن قشنگ بگرد
حالا باز میگردم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فرمت فاکتوری نمیدونم چرا ارور میده (sm178)
(sm10)
فرمت فکتوری ریده ریست کن یا نرم افزارو حذف کن نسخه جدیدشو دانلود کننقل قول:
اقا منکه بهت گفتم.ببین کدوم نرم افزار باx265 انکود میکنه همونو دان کن کاراشو بکن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر نرم افزاری که نمیشه کیفیت میاد پایین(sm70) خودم خر تو این کارام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
الان سرچ میزنم
HEVC x265 این چیه (sm120)
x265 !?؟!نقل قول:
منظورتو نفهمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سریاله میخوام حجم قسمتاشو بیارم پایین ... نصف مثلا ...
نقل قول:
نمیدونم ..
این یارو بود که با اینا بزرگ شده بود بیا من خودم شب بت پیام میدم (sm2)نقل قول:
الان خوابم میاد خودت پیدا نکردی بگو تا بعدا برات توضیح بدم (sm50)
آرمین بیا دان کن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!!!! کیفیت رو با سینجول تجربه کنید
(sm30)
دمت گرم ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادمه پولکی(sm2)نقل قول:
ماشالله ماشالله.فتبارک الله(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا از بیخ و بن با این x265 مشکل دارم و تا حالا هیچ فیلمی با این انکود دان نکردم و نخواهم کرد.فقط x264 هرچقدرم میخواد حجمش باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب به درک (با لحن عبدولی)نقل قول:
(sm13)(sm2)نقل قول:
چاوشه پرحاشیه(با لحن ارسطو)
(sm2)تصور کردمنقل قول:
(sm46)نقل قول:
یه رندر دارم می گیرم هلو (sm128)
(sm236)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)از فردا منتظر ویندوز 10 باشید امید است چن هفته زودتر ریلیز شود
اولش فک کنم با خیلی نرم افزارا سازگاری نداشته باشه ..البته اویل ویندوز 7 ..و ویستا اینجور بود ..8 و 8.1 خیلی کمتر شد ..ولی باز احتمال می دم بازی در بیاره سر بعضی نرم افزارا ...نقل قول:
(sm118)دمی فدات شم با این اهنگات
امشب علیخانی نیلوفر بهبودیو به عنوان عکاس نبره ماه عسل صلوات(sm2)
دختر مدله حتی دستکش دستش کرده بود که ناخن رنگیاش پیدا نباشه.هدبندم سرش کرده بود موهاش نریزه بیرون(sm2)
من هروقت هر ویندوزی اومده روزه اول نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]