(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تُف به این مردونگی که به عربده شی و قلدری
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تُف به این مردونگی که به عربده شی و قلدری
وقتی بهم توهین میکنه که نمیتونم عین چاله میدونیا منم فحش بدم قفل فرمون دراوردم خفه شه..عصبی بودم خودمم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه.....هیچ وقت دوستش نداشتم!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابام سوییچو گرفت گفت تو واسه جامعه خطرناکی همون با تاکسی بیا برو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مدافع حقوق زنانم باور كن(sm77) ده بار تاحالا واسم پيش اومده پسرا موقع رانندگي اذيتم كردن يا فحش دادن ولي محلشون كه ندي براشون بدتره (sm132)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
تو مگه اون سریال اکبرُ نمیبینی؟؟ چارش یه نخ سیگاره (sm50)(sm120)نقل قول:
اخه در شان و شخصیت تو دهن به دهن بذاری با چهار تا خزی؟؟ سکوت میکردی و یا محترامه حرف میزدی (sm98)
از بيدار بودن خسته شدم (sm9) از شش صبح بيدارم (sm9)
شب هنگي بخير دوستان (sm10)
این که کار هر روزم پشت چراغ قرمز و موقع پارک کردنه..اون کارو نمیکردم ساکت نمیشد مرتیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارک دوبلم بلدی؟؟(sm120)نقل قول:
از کوره در رفتم دیگه..منطقی بودم همین کارارو میکردم..سیگار نمیتونم بکشم من که(sm74)ولی دیگه بار اخرم بود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون که اومدی خوش گذشت! (sm111)نقل قول:
اروزی توفیق و سلامتی و شادکامی برای شما دوست گرامی (sm10)
شب و روزت خوش! ایام به کام (sm127)
شب بخیر عزیزم(sm176)نقل قول:
ماشینم از اکبند دراومد.(sm50)..این قضیه سیروان که اهنگشو پیش فروش کرده راسته؟(sm77)
تموم شده رفته دیگه...میفهمم من از تو اعصابم داغون تره تو رانندگی هم کم طاقتم وقتی یکی میخواد زور بگه (sm25)نقل قول:
بی خیال ....ایشالا که دیگه همچین موردایی پیش نمیاد (sm50)
ماشین واسه خوردن دیگه اگر نخوره که به درد نمیخوره (sm120)نقل قول:
والا منم یه چیزایی از بچه ها شنیدم نمیدونم چی به چی بود قضیش
شب خوش (sm10)نقل قول:
آره. 3000 تومن!!! (sm120)نقل قول:
در اصل داره دزدی میکنه, خریدار 3 تومن پرداخت میکنه عملا هیچ امکاناتی نصیبش نمیشه و باید روز انتشار آهنگ توی گوگل سرچ کنه و آهنگ رو دان کنه! مثل کسایی که 3تومن پرداخت نکردن !
(sm120)
اگه این کارو کرده که خیلی حالش بده..عکس محسنم دیدم اقامون روز به روز مردتر میشه(sm50)نقل قول:
(sm54)..حالش خوبه؟مگه ملت بیشعورن خب؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت اگه بی شعور نباشن زیر پستش همچین کامنت هایی نمیدن :نقل قول:
چشم سی سی جون. چه فکر خوبی.حتما پرداخت میکنیم. آخ جوووووووووووووون آهنگ جدید!
(sm3)(sm2)
Deylaman(sm50)
پی حقشونه..چرا سه تومن میکرد سی تومن..اون شب امیرم باید اهنگای پارورو دونه ای صد هزار میفروخت اشتباه کرد(sm59)نقل قول:
(sm27)
چه بد رفتاری ای چرخ
چه بدکرداری ای چرخ
سر کین داری ای چرخ
نه دین داری نه ایین داری نه ایین داری ای چرخ
نه دین داری نه ایین داری نه ایین داری ای چرخ
(sm50)(sm27)
امین ریدی (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویر من ِ عاشق توو جیب تو می گندهپرونده ی این قتل و چشمای تو می بنده
آهنگ صدات انگار ، ناقوس کلیسا بود
توو کشف ِ معماها همدست پلیسا بود
معماری مرموزی روی بدن ِ پیزا
تلفیق ِ داوینچی با لبخنده مونالیزا
توو نقشه ی دستات ِ رودخونه ی نیل و راین
من آدمکی چوبی ، مخلوق ِ فرانکشتاین
وقتی که تو دلگیری، دستور عزا میدن
با خنده ی تو مردم ، کشمیر و غذا میدن
با عشق تو کولی ها تاریخ و سفر کردن
دیکتاتورا از اخمت احساس خطر کردن
اسم تو رو مولانا ، از روز ازل میگفت
سعدی واسه ی چشمات ، هر شب یه غزل میگفت
نقش تو نمیپوسه ، قالیچه ی کرمانی
چشمای تو دس برده، توو شعرای خاقانی
اندام تو پیچاپیچ ،مینیاتور ایرانی
مثل غزلی سرکش از نصرتِ رحمانی
یه لوح ِطلاکوبی رو قامت ساحل ها
طرح تنت الهام ِ تندیس و شمایل ها
از موی سیاه ِ تو جاری میشه رود نفت
رازی واسه دیدارت تو شیشه ی الکل رفت
کورا رو شفا میدی معنا میشه بینایی
آواز پرستوها رو گنبد مینایی
با دست تو دستامون فواره ی آتیشن
یخچالای قطبی هم مجذوب نگات میشن
من روی لب سرخت اشعارمو حل کردم
من داخل هر کوچه رویاتو بغل کردم
این بازی ممنوعه پایان ِ مشخص داشت
مردی که ترک خورده توو قتل خودش دس داشت
با دست تو میپوسن گل های تنِ قالی
من عاشق چشماتم ای قاتل سریالی
"رئوف دلفی "
(sm50)
موفق شدم بالاخره (sm120)
(sm120)نقل قول:
(sm27)
حالا که پر است دفترم از ای کاش(sm27)
حالا که به جای واژه دارم پرخاش
حالا که به زیستن ندارم چشمی
ای مرگ!
ای مرگ!
ای مرگ بیا!
ای مرگ بیا و آخرین شعرم باش!!!!!
سلام ای هوای دلم بی تو پس
سلام ای نفس ای نفس ای نفس
سلام ای من از بی تویی بیقرار
سلام ای همه معنی روزگار
سلام ای سکوت تو با من بهگفت
سلام ای هویدای در من نهفت
سلام ای به مهر تو من مبتلا
نه من بلکه سدر و گون مبتلا
سلام ای تسلای یاغی تبار
خداوند هرچه خداوندگار
تو را دوست دارم چو گل باغ را
چو شیخ شهیدی که اشراق را
تو را دوست دارم که ماه منی
سپید جهان سیاه منی
تو را دوست دارم که جان منی
جنون و جنان جهان منی
پرستار این کبک بی پر تو باش
همآهنگ این ساز پرپر تو باش
که بی تو امیدی به لبخند نیست
بدان که نفس جز به تو بند نیست
خداوند ما بیخدایان تویی
پس از تو جهان را خداوند نیست
من از گریه آکنده ام شانه باش
که چون شانههایت دماوند نیست
بمان و بمان و بمان و بمان
که بی تو امیدی به فرزند نیست...
پرستار این سار بیسر تو باش
مرا در امان گیر و مادر تو باش
یاغی
(sm27)
(sm2)یه عکس گرفتن با ده تا کیفیت و زاویه دراومد
(sm3)میدونستم این بهروز خیر نداره نیگا هر چی تنظیم خزه اومد دو طرفش بدبخت شدیم پدرام کشتکار و صفاریان و افکاری (sm3)
سه تومن خیلی اسکل فک کرده ایتونزه یک دلار میشه سه تومن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
480
(sm50)
نه نمیخواد
غلط املایی کم نداشت دوست خوبم شما همون خاننده مشتی نسیتید(sm2)
اما گمان میکنم کار خوبی هست
بهت تبریک میگم
در ضمن تلخصتو نپسندیدم (sm30)
ممر؟
هیچ معنای خاصی ندارد(sm120)
ممنونم
این همه رو اسکل کرده(sm120)