مَلی تصادف کرده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مَلی تصادف کرده (sm2)
سیروان (sm2)
دیشب چه خبر بوده اینجا (sm120) 50 صفحه رفتین جلو(sm54)
(sm120)واقن جالبه من سیتی همش تو اروپا میرینه فصل اولو گفتن بی تجربه بود بعدیاش چی (sm178)
(sm70)چیه نکنه میخوای برای امام عصر بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این داریوش شهریاری نمود خودشو اینقد از ستارگان انتقاد کرد رفت خارج اومده حالا کسی تخمش حساب نمیکنه مجلش باد کرده همش بیانیه میده (sm70)
(sm30)اشترم کامنتای ممرو بخونی چطوری جواب داده به کاربرا همه گیج شدن (sm30)
الان من موندم وصیت نامههههههه اسپیس راکه یا اسپیس خالی؟؟؟! یه دوتا اهنگ اسپیس راک از نمیدونم کی گوش کردم فضاش تو مایه های وصیت بود...اصن ربطی به راک داره یا فقط اسپیسه؟؟ اسپیس زیر شاخه چه سبکی میشه؟
یعنی هیچ ربطی به راک نداره؟؟ اخه یادمه گیتارالکتریک هم میگفتین که داشته و الان نداره و اینا ! اون دو سه تا کاری که میگی راک نیس ایناست؟؟ : دزیره و خواب و یوسف و وصیت؟
رضا درسته پاپ راک یا سافت راک هم جزء راک حساب میشه ! اما قبول کن تماما رنگ و بوی پاپ میده
تو دوست داشتم رو واسه یه شنونده عام پلی کن ، میگه پاپ هستش یا سافت راک ؟
محسن فلن با راک فاصله زیادی داری
این بود زندگی رو هرکسی میفهمه راکه ! چون واقعا استایل یه کار راک رو داره
بعدم پایگان یه طوری نقد کرده و از اوترو و اینترو و فلالن و فلان ایراد گرفته انگار تنظیم های خودش عاری از هرگونه عیبه و ایده آل رو سطح خودش میدونه
در صورتی که معتقدم تنظیم محسن و امید واسه پارو از تنظیمای اون قوی تره ... از کسایی که از وکال محسن ایراد میگیرن کلا خوشم نمیاد
حالا میخواد هر کی باشه
الان دزیره و خواب و یوسف و وصیت که کلا ربطی به راک ندارن
قهوه و جز و یه خونه ی کوچیکم بین پاپ و راک ولن
فقط تفنگ و پارو و کلنجار کاملا راکه
آلبوم استایل راکو داره ولی پایگان اومده به دید یه آلبومی که قرار بوده کاملا راک باشه نگاه کرده . . .
یه نکته دیگم اینکه خیلی دیگه خودشو دست بالا گرفته بود . .
(sm2)این سوالاس جوابای ممرم بماند
(sm2)یعنی اینقد اسپیس راک سافت پاپ کرده هیچکی هیچی نفهمیده کاربرا هم که قربونش برم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم لوسی اومد بدون ساب وب دانلود حالشو ببرین
(sm2)میکروفون ندارم فقط با گوشی (sm2)نقل قول:
ممر تو عکس مربعیو بزن پستش
عکس جدید محسن و بروبچ میگم
چه ربطی داره اینا که جوابای من نیستن .. از نقد بهروز براشون سوال شده چه ربطی به من دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینقد تف دادی اینطوری سوال پرسیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)این سریاله اعصابمو خورد کرد چقد یارو اذیتش کردن
rectify
باو من که حرفی نزدم بهروز تف داد اینا به حرف اومدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبه حالا بیشتر تفتارو خودت میدی (sm2)
(sm2)باز همون درازو زد عجب خرفتی هستی ها گفتم مربعیو بزن
(sm98)سایز یکیه الدنگ
بخاطر سایش نگفتم
اون یکم واضح تره عکس ناقص هس اما واضح تره
اینجوری در واقع جفتشو زدیم
کلاس (sm3)(sm27)
اینم دختر شد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: به خاطر پول خوب، دختر قرتی بالاشهری شدم!
داش مَلی نفس کششششششششششش(sm2)نقل قول:
(sm2)نشناختم
پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .(sm120)
بنابر اعلام خبرنگاران صرب، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] می خواهد تعطیلات خوبی با مدل معروف "سرجا ووسلیچ" داشته باشد، بازیکن برزیلی خواسته است ووسلیچ با جت اختصاصی به بارسلونا برود.
یک روزنامه چاپ بلگراد مدعی شده است که این دو پس از دیدارشان در تابستان گذشته در "ایبزا"، به طور مرتب از طریق "اسکایپ" با یکدیگر در ارتباط بوده اند.
روزنامه مذکور نوشته است که این زوج توافق کردند که در پایان اکتبر یکدیگر را در بارسلونا ملاقات کنند، اما بعدها به این نتیجه رسیدند که بیشتر نمی توانند منتظر بمانند. سپس[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بلیط های ووسلیچ را کنسل کرد و یک جت اختصاصی برای آوردن او فرستاد.(sm54) شایع شده است که مدل صرب، پیشتر چندین روز در بارسلونا مانده است
EMH Production از حسین بپرس (sm120)نقل قول:
اون شب که سینجول جان جوانی رو ریلیز کرد ، منم همچین فکری کردم (sm120)نقل قول:
(sm2)رو هوا زدنقل قول:
دوست دختر شهیاد (sm120)نقل قول:
(sm122)
(sm83)
(sm176)
مَلی تصادف کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت خنده داره (sm39)
تو چرا اول صبحي دوست داري من دست به چوب بشم آخه (sm2)
من راضي ام به هر چي كه تو ميخواهي، ترجيح ميدهي چه كسي باشم (sm50)
قفل فرمون کشیده (sm2) نفس کششششششششش(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمان به قهوه ي قجري كردي ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟ (sm77)
یه چند صفحه برو عقب (sm120)نقل قول:
من حدس ميزنم كه جنون(sm178)
نقل قول:
ياد چند وقت پيش افتادم داشتم ميرفتم وسط بلوار چند تا خانم ايستاده بودن من سرعتمو كم كردم كه رد شن يكيشون ميخواست رد شه اون يكي داد زد نرو نرو زنه (sm2)