شبا وقتی من و دل تنهای تنها میمونیم
واسه هم قصه ای از روز جدایی میخونیم
میگم ای دل ، دل آلوده به درد
اگه روزی بکشم ناله ی سرد
آه و نالم میگیره دومنشو
آتیش عشق میسوزونه تنشو
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شبا وقتی من و دل تنهای تنها میمونیم
واسه هم قصه ای از روز جدایی میخونیم
میگم ای دل ، دل آلوده به درد
اگه روزی بکشم ناله ی سرد
آه و نالم میگیره دومنشو
آتیش عشق میسوزونه تنشو
(sm50)
سوابق درخشان ، درخشان سرمربی جدید پرسپولیس:
1-سقوط با داماش
2-عامل سقوط شاهین بوشهر
3-عامل سقوط شهرداری تبریز
4-عامل سقوط پیکان
5-خوردن 6گل از فتح تهران همراه با پرسپولیس در سال73
کارو دادن ب کاردان(sm2)
دیگه دل طفلکی دیوونه شده (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دنبال همین ارسال موضوع میگردم ولی یافت نمیشه :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال یافت شد ... (sm89)
ازین روزگاری که من دیده ام
چه شب ها خدایا خدا کرده ام (sm9)
کامنت : یکی از فانتزیام اینه که صدای حمید معصومی نژاد خبرنگار اعزامی صداو سیما از رم رو در هنگام س / ک / س باز زنش بشنوم(sm2)
(sm2)نقل قول:
باس یه جور خرجیمو در بیارم (sm2)نقل قول:
من تو صفحه اول انجمن دنبالش میگشتم ، یکی هم که به نظرم باید تو تمام صفحاتی که دوستان تاپیک زدن ، ارسال موضوع جدید باشه ، اینطور نیس؟؟؟نقل قول: