ما هم نانی داشتیم نانی+100 تا پیشنهاد میدادیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما هم نانی داشتیم نانی+100 تا پیشنهاد میدادیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط نسبت به اینیستا حس منفی ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی مشکلات از همین کل کل ها و بگو مگو هاست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبیر (sm120)
جلو همه؟(sm59)بذار تو خلوت فوش بده(sm120)تو رو دوس دارم زیااااد(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دو تا بازیکنتون در حد اروپاست دور ور ندارید (sm120)نقل قول:
البته بوفون و پیرلو وکیلینی هم خوبن ولی پیرن دیگه (sm120)
مثل رئال (sm59)نقل قول:
نه اون حس تنفر به مسی یه طبقه ی جدا داره(sm120)وگرنه که تو فک کن یه رئالی حس منفی به پدرو و آلوز و بوسکتس و نیمار نداشته باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشود فاش به کسی آنچه میان من و توست (sm10)نقل قول:
چه گیری دادی به این نیمار بدبخت تو (sm70)
من بارها گفتم که نصف اسطوره های فوتبالیم رئالی هستن
بیایید دست در دست هم دهیم به مهر (sm120)
کاسرس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]