(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاژ (sm3)
(sm2)پودر لباسشویی ؟
ریدن به فیلم رفته هی تبلیغش رو می کنن آخه اسپانسر قحطی بوده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر قسمت تبلیغ :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا و سیما وضعش خرابه بابا نمیبینین بی پولی شونو مگه ..
وسط والیبال یه تبلیغ گذاشتن زیر آرم شبکه 3 انیمیتش میکنن ..
(sm30)
آلبوم بینیامین 85 رو خیلی شدید باهاش خاطره دارما ..
میذارم کیفیت بالاشو براتون ..
خیلی خوبه آلبومش نیما وارسته .. (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای گفتی(sm81) دمت گرم زودتر آمادش کن(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه سه داره مسعود امامی پخش میکنه
کلیپه داره اهنگ می خونه (sm77)
عجب سرعت عملی دارین داشتم رد می شدم از شبکه ها دیدمش تعجب کردم(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومشو همون موقع که اومده بود از مشهد خریدم اونم نه یکی ..نقل قول:
2 نسخه گرفتم هر دو رایتی بود ..
چقد فروش رفته لامصب ..
امروز درست یک ساله و ده ماهه و دو روزه که ندیدمت .. (sm81)
موضوع اینه که بنیامین دیگه اون بنیامین نیست......نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرالمونین رو داره بسشه دیگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اما تو بیداریام هر روز میبینم خوابتو .. (sm81)
با بنیامین 94 میترکونه دوباره
اینم بمونه .. (sm50)
هوا بوی نم گرفته ..
دوباره دلم گرفته ..
(sm50)
لکنت(sm25)
دنیا دیگه مثه تو نداره (sm2)
آخ آخ یادش بخیر .. (sm81)
چشمامو رو هم میذارمو ..
خاطره ها (ورژن تو آلبومش)
قبل آلبوم لو رفته نداشت اینو ..
(sm50)
لامصب کیفیتی داره ها ..
داغ دل آدمو تازه می کنید(sm81)
واقعا آلبوم افسانه ای بود تو سال خودش
خدا کنم تو بنیامین 94 دوباره تکرار بشه
گرگ و میش(sm25)
آخ آخ گرگ و میش ..
سه ترک بود سینگل توی فیلم بود ..
(sm50)
ساعت دیوار چشمات قلبم نمیای نمیای(sm81)
آلبوم گریه نامه عاشق نمی خوای نمیای نمیای(sm81)
همش خاطره هست واسم(sm81)
(sm27)
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخ(sm30)ترکیدم از خنده(sm2)
موضوع فقط ترانه های بی نظیر استاد قلم سید فرید احمدی ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه ساله اسمون گرفته بارون میزنه
(sm172)
(sm54) جدا ترانه هاش در حد استاد بزرگوار مرتضی قلی ستنقل قول:
تو رو من من تو رو تو رو خدا خود خدا می دونه که من تو رو تو رو من من تو رو
(sm2)
(sm2)آی
تهنا شدم وای (sm2)
کجای دنیای (sm70)
چرای نمیای (sm2)
(sm70)برنامه های جدید واست دارم (sm173)
من درد
تو سرد
برگرد ، برگرد (sm2)
نه اون قضیه اش جداس اون با علی خودمون فوق العاده هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینم بد نیست اونطوری که فکرش می کنی آلبوم 85 واقعا عالی بود الان شاید ضعیف شده باشه(sm25)