می دونم چشمای رنگی ندارم
صورت خیلی قشنگی ندارم
می دونم کوچیکه خونم می دونم
خیلی بی نامو نشونم می دونم
می دونم سادس لباس عزیزم
واسه تو یه ناشناسم عزیزم
صدای خوبی ندارم می دونم
برای عشق تو اما می خونم
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
می دونم چشمای رنگی ندارم
صورت خیلی قشنگی ندارم
می دونم کوچیکه خونم می دونم
خیلی بی نامو نشونم می دونم
می دونم سادس لباس عزیزم
واسه تو یه ناشناسم عزیزم
صدای خوبی ندارم می دونم
برای عشق تو اما می خونم
(sm50)
مرتضی قلی ترانه سرا نیست یه سری کلماتی که آهنگ خوبی داره رو کنار هم میچینه عبدالمالکی هم خوب میخونه کاراشو واسه اینه که دفعه اول که گوش میدی خوبه ولی بعد از چندبار دیگه قابل تحمل نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فرید احمدی هر سال بدتر سال قبل داره ادامه میده
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول امیر جان
خستم مثه یه بز(sm172)
از صبح تا حالا یه لحظه استراحت نداشتم(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقلاب اسلامی ایران 1400 سال است که با شیاطین مبارزه کرده است
و در سال 1357 این انقلاب پیروز شده است(sm2)
به زمانی که محبت شده همچون افسانه
به دیاری که نیابی خبری از جانانه
دل رسوا دگر از من تو چه خواهی دیوانه
از آواز دلم زمزمه ی ساز دلم من به فغانم
ای دل چه بگویم وز شررت چه بگویم حیرانم
تو همان شرری که خرمن جان من بسوزی
تو که با نگهی به جان من شعله برفروزی
تو که از صنمی ندیده ای روی آشنایی
ز چه رو دل من تو اینچنین کشته وفایی
تا تو همدم شب های منی
شب ها شاهد تب های منی
همچون آتشی شعله میکشی
شمع هر انجمنی
ای دل ز تو ما را چه نصیبی بود
گشتم ز تو رسوا چه فریبی بود
غم های جهان را تو خریداری
آخر تن ما را چه شکیبی بود
به کجا به کجا بریم ای دل رسوا
به کجا ای دل رسوا
نکنی تو چرا پروا تو چرا پروا
به زمانی که محبت شده همچون افسانه
به دیاری که نیابی خبری از جانانه
دل رسوا دگر از من تو چه خواهی دیوانه
دیوانه دیوانه (sm50)
این اونه ؟ اون اینه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمین تا اسمون با ارایش قیافش کرده
امیدوارم فردا با همین قیافه سمت راست بیارنش ماه عسل(sm30)
(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این موزیک مای اسکول هی خودشون ارا رو دستکاری میکنن یهو تو یه دقیقه البوم اول میره پنجم
چند وقت پیش البوم درپیت گروه سرود اریان اورده بودن بالا طرفدار گروه سرود فکر میکرد ملت رای دادن بهش اومده اول (sm2)
آمین.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه اینکه اینستاگرام داشته،بعدش بعده برنامه برداشته عکساشو پاک کرده ولی به هر حال یه سریاش دسته ملت افتاده.
حالا کلا دنباله پیجشم که پیداش کنم(sm2) الهه عرب اسمشه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ریدم سر دره موزیک ما.این البوما چرا اینجوری شد یهو؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم دارن اینا هی میخوان ارا رو زیاد کنن که مثلا بگن کاربرای زیادی رای میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو خودشون مثلا البوم مهدی یراحی رو 100 رای اضافه میکنن امتیازش میاد پایین بعد فرداش 100 رای دیگه اضافه میکنن امتیاز میبرن بالا اینطوری امتیاز همون امتیاز قبلی میشه ولی ارا زیاد میشه
البوم رضا صادقی رو دقیقا یادمه دو سه هفته پیش امتیازش 72 بود یهو 300 رای اضافه شد بهش رفت پنجم (sm2) کم دارن اینا
اره اسمشو که الهه عرب بوده خبرشو صبح تو سایت ها خوندم اتفاقا خودمم اینستاشو پیدا کردم (sm2)ولی عکساشو پاک کرده بود نامرد (sm59)نقل قول:
ولی امسال ماه عسل مال نبود پارسال خیلی بهتر بود سوژه ها
حالا ادرسشو بده ببینم(sm2)نقل قول:
هرغلطی میخوان بکنن.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.همه میدونن کدوم البوم بهتر و هیت تره،کدوم البوم سرود بدتره(sm2)نقل قول:
اون خاک بر سری که اسکرین شات گرفته مثه ادم نگرفته ببینیم وضعیت ممه به چه صورت میباشد(sm2)نقل قول:
50 گیگ فضای مجانی Dropbox
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این که اره ولی اسکولیت خودشون میرسونن که هی دستکاری میکنننقل قول:
شریم(sm120)
گفتار اخرش از فقر میگه،ی جاش میگه تلویزیون نداشتم و الان هم ندارم این چیه پس ؟
نکته عکس رو از فیسبوکش هم پاک کرد[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهام یا الهه؟نقل قول:
من دنباله الهه میگشتم(sm2)
خاک بر سرشون(sm120)نقل قول:
اسکوله به تمام معناست اینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیکاش خوبه ولی چرت و پرت میگه خودشم نمیفهمه (sm2)
اشکال نداره الهشون هم خوبه (sm2)نقل قول:
خاک تو سرشون با سانسورشون(sm2)
شر نگو برادر ، تنها چیزی که نیست اسکوله !نقل قول:
چرت و پرت قاطی حرف های خوبش زیاده تنها دلیلش هم افراط بیش از حدشه
شر زیاد میشنوی فکر میکنی همه شر میگن مثه خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشت گنده گوزی های شر وور میگه امثال شما فکر میکنید اخ اخ چقدر روشن عن فکره طرف(sm2)
طرف یه اهنگ واسه ندا خوند ملت شنیدن بعد اومد خودشو وارد سیاست کرد و تا اینجاش من طرفدارش بودم بعد دید خوبه دیگه خوب بهره ای از سیاست بردیم حالا بزنیم تو کار دین و مثلا تابو شکن شیم
با انالیزای حرفه ایم به این نتیجه رسیدم که
ممه خاصی رویت نشد(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اقایون نصفه شبی بیخیال بشید(sm2)
مطرب مهتاب رو آنچه شنیدی بگو
ما همگان محرمیم آنچه بدیدی بگو (sm50)
اخه این بچه مچه ها چین که بیخیالش شیم (sm2) طرف 4 تا شروور شنیده فنش شده الان فکر میکنه خیلی شاخه طرفدار نجفیه چون روشن عن فکره و متفاوت مثلا(sm2) والا منم اهنگاشو گوش میکنم مثلا اهنگای خوبش تو البوم اخرش خالی و یواشکی و الیس بود . بعد چند تا شروور مثل ممد نوبری و صاد هم داشت . خود اسکولش میگه باید احترام بذاری به اعتقادات بعد میاد شروور میگهنقل قول:
(sm36)نقل قول:
من طرفدار شاهین نیستم اما اینجا جایی نیست بخوای توهین کنی همه نوع هوادار این جا هست حتی گروه اریان هم اینجا هوادار داره ، جای مسخره بازی و توهین نیس اینجا
البته شرت خانومت به کنار (sm50)
خداییش اصلا این حرفا ارزش بحث کردن داره؟
فقط بی خودی اعصاب خودتونو میترکونید
(sm50)
(sm111)(sm132)نقل قول: