یه بارم 50 تومن دادم یه ادکلن خریدم واسه ولنتاین دیدم واسم یه جا سوئچی خریده همونجا ادکلن روگرفتم بردم فروختم به خواهرم و رفتم 5روز قلیون کشیدم
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بارم 50 تومن دادم یه ادکلن خریدم واسه ولنتاین دیدم واسم یه جا سوئچی خریده همونجا ادکلن روگرفتم بردم فروختم به خواهرم و رفتم 5روز قلیون کشیدم
جان من؟ (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا صدات نميكنم راحت باشي (sm54)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستان سریال باز گفت مثکه سری جدیدش میخواد ساخته شه... تو چیزی شنیدی؟
حتما باید خم بشم تا کتک بخورم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت شما فقط با کفگیر کتک میزنین ؟؟؟ والا مادر من یه چی اختراع کرده بود از شلنگ ، چوب و آهن ... اینا همه تو هم بود ...
از همونا که بعدا پیغام میدی پستتو ویرایش کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی به دانلود برنامه نداره ها ؛ نصب نمیشه پاکش نکن ، ایراد مسلما از جای دیگه ای هست که نصب نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی (sm50)
حس کن مرا در دوستت دارم درِ گوشت
حس کن مرا در شیطنت هایم در آغوشت
حس کن مرا در آخرین از سطر از تشنج هام
حس کن مرا حس کن مرا که مثلِ تو تنهام ...
این حرفتون خیلی خارجی طور بود ... دستت هم درد نکنه که سطح فرهنگ تالار رو بالا بردی ....نقل قول:
گور بابای ارشد ... بریم ضمن خدمت ... (sm120) یعنی یه پادگانایی طراحی کنم که 04 بیرجند جلوش سوسک باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که هر چی دوست داری صدا کن .... (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]