ما آخر معاملمون نمیشه (sm120) شما خریدار نیستین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما آخر معاملمون نمیشه (sm120) شما خریدار نیستین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هودس نی مگه؟(sm120)از تو چه پنهان منم خوشم میاد از اسمش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارت عشق من بود وقتی جوون تر بودم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاز بگیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوگبا شامل اون دو میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیشتاینر رو خوب اومدی (sm120)
منم بدم میاد (sm2)نقل قول:
نه باوو کار نداریم یه 10 روزی تعطیل شدیم (sm54)
هودس یا هومدس من خیلی حال میکنم (sm120)نقل قول:
امسالم دو تا ستاره جوون دیگه رو میکنیم (sm120) که سال بعد همه تیما دنبالشون بیفتن (sm120)نقل قول:
ما نمیدونستیم پوگبا تو عرصه ی ملی درخشش نداره اونم 10 تا از کونش میندازه(sm120)نقل قول:
حسین من میخوام طرفدار رئال بشم (sm120)
شرایطش چیه ؟(sm2)