من به خاطر ندود 2004 طرفدار چک بودم (sm120) چه تیمی بودن با میلان بارش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من به خاطر ندود 2004 طرفدار چک بودم (sm120) چه تیمی بودن با میلان بارش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب شرایط سختی (sm120)نقل قول:
داور و پلاتین و بلاتر چی میشن پس ؟(sm2)
یان کولر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوستامون هستن تو گروه دائش که حمله کردن به عمش (sm59)مشتری های شرکت ما هم محصولاتشون میره کشورهای عربی (sm59)نقل قول:
نتیجه میگیریم که اونجا جنگه و ما بیکار میشیم فعلا (sm59)
اینا تو مورد دوم مستتره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
پلی 1 بازی میکردن اون زمان ، میزاشتمش اون وسط شاخ بزنه(sm120)
رفیقم ارایشگاه داشت گفتیم با تاید باید سرتو بشوری (sm120)بعد گفتیم میری دور این پارکه 6 دور میچرخی (sm120)بیچاره داشت اشکش در میومد (sm120)فک کنم تا عمر داره منو دوستمو فحش بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهم باید اول سرتو با تاید بشوری (sm120)
خیلی خوب موقعی حمله کرده په(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بالاخره ویدال رو میخواین یا پوگبا ؟ (sm120) ما که نفهمیدیم (sm120) مشتری نیستین بیخودی تو سر مال نزنین (sm120)نقل قول:
با اختلاف مستتر ترین شرایط تاریخ باران (sm120)نقل قول: