اوهوم... سنت شکنی همیشه هم خوب نیستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوهوم... سنت شکنی همیشه هم خوب نیستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اینکه نتونستم حس فضولیمو کنترل کنم پشیمانم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده تو کارم نظم دارم ؟؟ (sm59) بیانیه تو تاپیک بقلی بازارش داغه (sm2)نقل قول:
نوید میخواستم یه چی بذارم اینجا ، دیدم تو هستی ، منصرف شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام با فشارت بازی کنم
خوش آمدی (sm19) شما ایمیل گرانبهاتون رو بدیدم به من ( فقط من (sm2) ) تا من جدیدترین آدرس سایت رو تقدیمتون کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب!!! یه ما گفت:نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو برو دلم تورو تورو نمیخواد... دیگه دیگه نمیخوام ببینمت (sm2)
حالا نمیشه شماره موبایل رییس یاهو رو بدم (sm2)نقل قول:
این نظمتو ببر برای توافق هسته ای به درد میخوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل مشکلشون همین نداشتن نظمه
نه دادا اون سیستم اطلاع رسانی ایمیلی برچیده شده حتما حتما رسول باید آدرس جدیدُ بهش برسونهنقل قول:
تو خسته میشی ... ایر خودش میفرستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]