نامدگان و رفتگان از دو کرانه زماننقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوی تو می دوند هان ای تو همیشه در میان
نمایش نسخه قابل چاپ
نامدگان و رفتگان از دو کرانه زماننقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوی تو می دوند هان ای تو همیشه در میان
نگا کن من همون کوهم ک روزی پرپرم کردی
دل آتش زبونم کو؟ چرا خاکسترم کردی
یا به لیلا برسون این دل مجنونونقل قول:
یا مداوا کن این درد بی درمونو
وقتی نیستی گریه جاتو نمی گیره
دلم از زندگی سیره
داره از غصه میمیره
(sm50)
هی میگم خانوم کجا هی خانوم کجا کجانقل قول:
دوستت دارم به خدا دوستت دارم به خدا (sm70)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جنگل چوب خورده
تو نعره های خفیفش
شیر لگد خورده داره
دریاست دریای تابوت
رو شونه های نحیفش
مرغابیِ مُرده داره
هر روز عمرم از دیروز بدترهنقل قول:
عمری که هر نفس بی غم نمیگذره
هی لقمه توی خون زدی تا زنده موندی
عمری دم از بارون زدی تا زنده موندی
هی سیب نارس چیدی از باغ بهشتتنقل قول:
دیدی که راضی نیستی از سرنوشتت (sm81)