خب پس هیچی (sm2)
آلبوم صوتیشو گیر آوردم گفتم اگه اونو میخواستی آپ کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب پس هیچی (sm2)
آلبوم صوتیشو گیر آوردم گفتم اگه اونو میخواستی آپ کنم
(sm70)اون که همون موقه اومد رو نت گرفتم (sm98)ولی فک نکنم بتونم طاقت بیارم بیخیالش شم باید یه حرکت جهادی بکنم برم بخرم
یکی هست مطمئنم داره فقط به حق مولف و این چیزا خیلی معتقده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان سفره . بیاد اگه شد میگیرم ازش آپ میکنم
باید با امیر آشناش کنم (sm2)
محسنم کنسرت نداد آخر (sm50)
چقدر دور بود تو رو داشتن تو اون روزای تنهایی
-----------
امتحانام تموم شد هوراااااااااااااا
(sm16)(sm79)(sm118)
کنسرت محسن یکی از بیادموندنی ترین لحظات زندگیمون میشه (sm111)
امیر همونجا از آلبوم بعدی رو نمایی میکنه (sm2)
داشتنس که فک کنم داره ولی خیلی صفته لاشی(sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز باش گرم نشدم بزا برگردم میارمش تو خط (sm51)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشم کپی نکرده باورت میشه؟ (sm77) هر وقت بخواد گوش بده سی دی شو میزاره ابله (sm2)
ولی سینا نیستم اگه آرشیوشو آپ نکنم (sm2)
نهایت 15 20 مرداد (sm25)نقل قول:
آره میشناسم هر سری آلبوم آپ میکردم 2 3 روز چراغ خاموش میومدم یه وقت فش نده بم (sm2)نقل قول:
8 مرداد که فک کنم رمضون تموم شه یه دو سه روزم عید فطرو این حرفا بخواد زود پخش شه همون حدود 15 میشه (sm29)نقل قول:
(sm51)
نقل قول:
(sm10)
(sm66)(sm66)
واسه کارای سه بعدی باس سیستم بگیرم ...کم کمش یه کیس خوب 3.5 در میاد (sm74)
نتونست بخوابه (sm2)
(sm9)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن 206 سکسیت را چ تند میرانی... (sm50)
به ماشین من نگو سکسیت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
homesick + پروژه پایانی (sm88)(sm1)
عصر امروز (پنجشنبه) فيفا اعلام کرد که سوآرس به دليل حرکت غيرورزشي خود در بازي با ايتاليا 9 جلسه از همراهي اروگوئه در بازيهاي ملي محروم شده است.
طبق حکم فيفا سوآرس همچنين چهار ماه از انجام هرگونه فعاليت فوتبالي محروم شده که طبق اين حکم او نميتواند تا پايان ماه اکتبر براي ليورپول يا هر باشگاهي که در آن حضور دارد بازي کند.
(sm77)(sm2)
(sm54)(sm54)
(sm2)
(sm50)نقل قول:
****دی(sm2)نقل قول:
(sm59)
دمو آلبوم اصحابی اومده (sm70)
بذار لینو
تیزر قرار بود بیاد که
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط جیغ خالیه
گمشو بذار خواهرت بیاد (sm2)
سیکتیر باو (sm2)
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)الی بیا این اصابیو جم کن باو
کوشان یه تنظیم میزنه لول همه سازایی که خودش زده میاره بالا ولوم تا ته میبره بالا (sm2)
کوشان رو دست نداره..اگه بخواد واقعا کار کنه
اینا ارزش کار کردن ندارن
تازه میکس نمیکنه دیگه
میشد که یک دمی
میشد که لحظه ای
(sm2)
ریده بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی بلد نیست
حتی نمی دو لا ما ژور یعنی چی
کاظم صدیقی، یکی از "امامان جمعه" موقت تهران، در یک سخنرانی در تبریز مدعی شد که جنازه شیخ فضلالله نوری، چهرهی تندروی مخالف نهضت مشروطه، پس از به دار آویخته شدن تا صبح قرآن میخوانده است.
آقای صدیقی در توضیح این ادعایش گفت: «افرادی شبانه جنازه شیخ را در داخل خانهاش دفن کردند و بعد از سه روز، شیخ فضلالله نوری به خواب کسی آمد و خواست که جنازهاش را در قم دفن کنند، وقتی قبر او را نبش کردند، کفن و پیکرش تازه مانده بود.»
وی سپس از قول محمدتقی بهجت، "مرجع تقلید" درگذشته افزود: «فردی که از شب تا صبح کنار پیکر شیخ فضلالله نوری مانده بود تا بدنش را صبح دفن کنند، صدای تلاوت قرآن را میشنود، پس از مدتی متوجه میشود که صدای تلاوت قرآن از پیکر شیخ فضلالله نوری شنیده میشود