(sm30)وای خدا قسمت 5
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)وای خدا قسمت 5
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی انقد که داری تعریف می کنی و عشق و حال می کنی آدم رغبت نمی کنه بره ببینه عنشو درآوردی مث طرفداری میلیک از یزدانی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm2) میلاد کاری کرده آهنگاشو حتی دانلود نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
از ترامپ بگیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جاهای قشنگ به شما صب بخیر میگم فوک بر همتون ..
اتفاقاً ترامپ هم داریم از هر نظر علی الخصوص عقلی (sm2)حسن چاخان هم داریم از هر نظر علی الخصوص بی خیالی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزبه نعمت اللهی چی میگه (sm2)
اشترم تولدت مبارک (sm10)
برو گمشو بی لیاقت
(sm118)اخجون میتونم دور بعدی نتم نت شبانه رو حذف کنم میشه سه ماه 30 تومن (sm2)یعنی ماهی 10 تومن بعد موازی اون نت شبانه همراه اول میگیرم ماهی 20 تومن به عبارتی کل هزینه میشه 30 تومن هر ماه که روزانش شاتله شبانش همراه اول (sm120)
(sm120)صبا بیشتر میخوابم خیلی خوب شد
(sm120)وقتیم همراه اول گاو بازی دراورد شبانه رو حذف کرد چرخش قهرمانانه میکنیم میریم سرویس جدید شاتل ماهی 50 تومن 350 گیگ که نصفش خارجیه
فوک بکنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود سینگل Natalie Portman به اسم Wrapped Up(sm19)
(sm115)
(sm172)
بدهی ، طلبکار ، شکایت ، دادگاه ، 8 روز زندان ، 3 روز بازداشت ...
از 25 آبان ماه 97 تا این لحظه که در خدمت دوستان هستم
شرایط فوق العاده عجیبی رو گذروندم ...
نخست وزیر میلاد ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)تو زندان بت تجاوز نکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#شیملس
بردنم تو زندانی که خودم 17 ماه توش سرباز بودم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبختانه آشناهایی از آن زمان داشتم ... (sm59)
دلم براتون تنگیده بود ... (sm88)
اینتر بزن ده (sm74)
زد (sm118)
ایکاردی (sm127)
نزدیک بود...(sm172)
از جاهای قشنگ به شما عزیزان فوک بر همتون میم ..
فوک بک عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شبانه همراه اول اینجاها به درد میخوره
با یک سرعت خیره کننده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مودمه ؟
نه گوشیم
گوشی نزن می پوکه
از بست چاینا چیزی گرفتی تا حالا ؟
یعنی چی می پوکه نت گوشیه دیگه همه استفاده میکنن من اتفاقا خیلی کم استفاده میکنم الان این طرحو گذاشته با سیستم میزنم دان و الا فقط وقتی بیرونم اسنپی چیزی دسترسی به تلگرام استفاده میکنم
چندین مرتبه
از گوشی به عنوان مودم سیستم که استفاده کنی خیلی داغ میکنه
بعدا به مرور همین داغ کردن باعث خراب شدن رم مشه گوشی میره تو بوت لوپ
گوشی می فرسته چجوری ریجستر میکنه ؟ یادمه باید یه کد از فروشنده میگرفتیم میزدیم تو پنل خودمون
اوووو استفاده خیلی زیاد اونم باتری نه رمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میری از گمرک که تو اداره پست مرکزیه میگیری بعد میای سامانه همتا ثبت میکنی راهنمایی داره با تصاویر کامل یه ماه بعد تو همون پنلی که وارد شدی کد برات میاد بهمین سادگی !
پس این گوشیایی که میده همه ریجستر نشدسنقل قول:
اره دیگه خودت رجیستر میکنی پول گمرک که دادی اونا تو سیستم بلافاصله ثبت میکنن اومدی خونه میزنی رجیسترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]