نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه حالا جدی کسی دسمال نداره؟؟؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه حالا جدی کسی دسمال نداره؟؟؟(sm120)
از کجا فهمیدی سید هستم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا تو خونه هیچی نداریا ، صابون که نداری ، دستمالم نداری ، اینترنتتم تخمی تخیلی ، یه نگاه کن ببین پسرت لای پات هست یا اونم نداری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلامیسر پیله آبای(sm10)نقل قول:
.دقت کردید پسرا و دخترا تا وقتی با هم خوبن به هم میگن :
دیونه ، غلط کردی ، بیشرف ، کثافت ، خُل و ...
.
.
.
به محض اینکه دعواشون میشه میگن :
شما خودت فرمودی ، نخیر آقای (خانم) محترم ، حضرتعالی ، منظورتون چی بود ، هر جور میلتونه ، خواهش میکنم و ...
نقل قول:
صابر زهرِمار (sm30)(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آتریسا ـم منو دست کم نگیر (sm59)(sm70)
.دقت کردید پسرا و دخترا تا وقتی با هم خوبن به هم میگن :نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیونه ، غلط کردی ، بیشرف ، کثافت ، خُل و ...
زهر مار هم جزوشون هست یادم نبود (sm70)
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به شمالی داریم؟؟؟؟(sm10)
داشتم تموم شد...(sm120)نقل قول:
پسرم هم سلام داره ....(sm120)
ولی خستس ...میفهمی ..خستس(sm120)
ینی تازه الان فهمیدی؟نقل قول:
نقل قول:
آره (sm74)
شمالیا دستا بالا (sm132)
ﺩﻣﺎﻍ ﻋﻀﻮ ﻣﻈﻠﻮﻣﯿﻪ !!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﻤﻪ ﺍﻧﮕﺸﺘﺶ ﻣﯿﮑﻨﻦ !!!!!
ﻏﻀﻨﻔﺮ ﻣﻴﺮﻩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﻗﺮﺹ ﺿﺪ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﻱ
ﺩﺍﺭﻳﻦ ؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻳﺎﺭﻭ ﻣﻴﮕﻪ ﭼﻨﺪ ﻧﻮﻉ ﺩﺍﺭﻳﻢ ، ﺍﺳﻤﺸﻮ ﺑﮕﻮ ﺗﺎ ﺑﺪﻡ !
ﻳﻮﺍﺷﻜﻲ ﺩﺭﻩ ﮔﻮﺷِﺶ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﺳﻤﺶ کلثومه !!!
گشتم نبود ، نگرد نیست ...نقل قول:
شایدم هست رو نمیکنن ، فعلا منو داشمون ساسان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آفرین به شماها که رو کردین (sm10)
شما کجا تشریف داری؟نقل قول:
نقل قول:
من تهرانم
اما ارادت خاصی به شمالیا و جنوبیا دارم (sm19)
محبت دارید و سپاسگزاریم (sm19)نقل قول:
ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺯﯾﺮ ﺑﻐﻠﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﯿﺮﻭﻧﺶ ﮐﺮﺩﻧﺪ
ﻧﺎﻇﻢ ﺑﺎ ﺭﻧﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺑﺮﺍﻓﺮﻭﺧﺘﻪ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﮐﺸﯿﺪ:
ﺑﻬﺖ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ، ﺗﻮ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﯽ ، ﻫﯿﭽﯽ !
ﻣﺠﺘﺒﯽ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﻼﺳﯽ ﻫﺎﯾﺶ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ،
ﺁﺏ ﺩﻫﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﻗﻮﺭﺕ ﺩﺍﺩ
ﺧﻮﺍﺳﺖ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﮕﻮﯾﺪ ﺍﻣﺎ، ﺳﺮﺵ ﺭﺍ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ
ﺭﻓﺖ.
ﺑﺮﮔﮥ ﻣﺠﺘﺒﯽ، ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﯿﻦ ﻣﻌﻠﻢ ﻫﺎ ﻣﯽ
ﮔﺸﺖ.
ﺍﺷﮏ ﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺑﯿﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﻫﻢ ﺁﻣﯿﺨﺘﻪ ﺑﻮﺩ ...
ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺭﯾﺎﺿﯽ ﺛﻠﺚ ﺍﻭﻝ :
ﺳﻮﺍﻝ : ﯾﮏ ﻣﺜﺎﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺗﻬﯽ ﻧﺎﻡ ﺑﺒﺮﯾﺪ .
ﺟﻮﺍﺏ : ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺁﺩﻡ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﻣﺎ.
ﺳﻮﺍﻝ : ﻋﻀﻮ ﺧﻨﺜﯽ ﺩﺭ ﺟﻤﻊ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺳﺖ ؟
ﺟﻮﺍﺏ : ﺣﺎﺝ ﻣﺤﻤﻮﺩ ﺁﻗﺎ، ﺷﻮﻫﺮ ﺧﺎﻟﻪ ﺭﯾﺤﺎﻧﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩ
ﻭ ﻧﺒﻮﺩﺵ ﺩﺭ ﺟﻤﻊ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﯿﺞ ﺗﺎﺛﯿﺮﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ
ﻭ ﮔﺮﻩ ﺍﯼ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﺪ .
ﺳﻮﺍﻝ : ﺧﺎﺻﯿﺖ ﺗﻌﺪﯼ ﺩﺭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻫﺎ ﭼﯿﺴﺖ ؟
ﺟﻮﺍﺏ : ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﭘﯿﻨﻪ ﺩﺳﺖ ﭘﺪﺭﻡ،
ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻻﻋﻼﺝ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻭ ﮔﺮﺳﻨﮕﯽ ﻫﻤﯿﺸﮕﯽ ﻣﺎﺳﺖ.
ﻣﻌﻠﻢ ﺭﯾﺎﺿﯽ ﺍﺷﮑﺶ ﺭﺍ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ:
ﺳﻮﺍﻝ : ﻧﺎﻣﺴﺎﻭﯼ ﺭﺍ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﻨﯿﺪ .
ﺟﻮﺍﺏ : ﻧﺎﻣﺴﺎﻭﯼ ﯾﻌﻨﯽ ، ﯾﻌﻨﯽ ، ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻣﺎ ﺑﺎ ﺁﻧﻬﺎ ،
ﺍﺯ ﻣﺎﺑﻬﺘﺮﺍﻥ؛
ﺍﺻﻼ ﻧﺎﻣﺴﺎﻭﯼ ﮐﻪ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻭ ﺗﻤﺠﯿﺪ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﺍﻟﻬﯽ ﮐﻪ
ﻧﺒﺎﺷﺪ.
ﺳﻮﺍﻝ : ﺧﺎﺻﯿﺖ ﺑﺨﺶ ﭘﺬﯾﺮﯼ ﭼﯿﺴﺖ ؟
ﺟﻮﺍﺏ : ﻫﻤﺎﻥ ﺧﺎﺻﯿﺖ ﭘﻮﻝ ﺩﺍﺭﯼ ﺍﺳﺖ ﺁﻗﺎ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ
ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ ﻭ
ﮔﺮﻧﻪ ﻣﺜﻞ ﺧﺎﻟﻪ ﺳﺎﺭﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺟﻮﺍﺏ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ
ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺧﺎﻧﻪ ﻓﻮﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ.
ﺳﻮﺍﻝ : ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻦ ﺩﻭ ﻧﻘﻄﻪ ﭼﻪ ﺧﻄﯽ
ﺍﺳﺖ ؟
ﺟﻮﺍﺏ : ﺧﻂ ﻓﻘﺮ ، ﮐﻪ ﺗﻮﻟﺪ ﻟﯿﻼ ، ﺧﻮﺍﻫﺮﻡ ﺭﺍ ،
ﺳﺮﯾﻌﺎ ﺑﻪ ﻣﺮﮔﺶ ﻣﺘﺼﻞ ﮐﺮﺩ
ﺑﺮﮔﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ ﮐﻤﯽ ﺧﯿﺲ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻏﯿﺮ ﺧﻮﺍﻧﺎ ،
ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﺍﺛﺮ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺷﮏ ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺑﻮﺩ .
ﻣﻌﻠﻢ ﺭﯾﺎﺿﯽ ، ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻧﺪﺍﺩ ﺑﺮﮔﻪ ﺭﺍ ﺗﺎ ﮐﺮﺩ ، ﺑﻮﺳﯿﺪ
ﻭ ﺩﺭ ﺟﯿﺒﺶ ﮔﺬﺍﺷﺖ.
ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺩﻡ ﺩﺭ ﺣﯿﺎﻁ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩ ،
ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﻟﺮﺯﺍﻧﺶ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ:
ﺁﻗﺎ ﺍﺟﺎﺯﻩ؟ ﮔﻔﺘﯿﺪ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﯿﻢ؟ ﻫﯿﭽﯽ ؟
ﺑﻌﺪ ﻋﻘﺐ ﻋﻘﺐ ﺭﻓﺖ، ﺩﺭ ﺣﯿﺎﻁ ﺭﺍ ﺑﻮﺳﯿﺪ
ﻭ ﭘﺸﺖ ﺩﺭ ﮔﻢ ﺷﺪ
پ.ن این دیگه خودش اسمش مجتبی بود
ﭘﺴﺮ : ﻋﺎﺷﻖِ ﮐﺠﺎﻣﯽ؟
ﺩﺧﺘﺮ : ﺭﻭﻡ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺑﮕﻢ !
ﭘﺴﺮ : ﻧﻪ ... ﺑﮕﻮ
ﺩﺧﺘﺮ : ﻧﻪ ! ﺭﻭﻡ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺑﺨﺪﺍ !
ﭘﺴﺮ : ﺟﻮﻭﻥ! ﺑﮕﻮ ﺩﯾﮕﻪ !
ﺩﺧﺘﺮ : ﺁﺧﻪ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻣﯿﮑﺸﻢ
ﭘﺴﺮ : ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﻡ ﻧﮑﻦ! ﺑﮕﻮﻭﻭﻭ ﻋﺰﯾﺰﻡ
ﺩﺧﺘﺮ : ﺍﻭﻧﺠﺎﺕ !!!
ﭘﺴﺮ : ﺟﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻥ! ﮐﺠـــﺎﻡ؟
ﺩﺧﺘﺮ : ﺍﻭﻧﺠﺎﺕ ﺩﯾﮕﻪ! ﺍﻭﻧﺠﺎﺗﻮ ﺩﻭﺱ
ﺩﺍﺭﻡ !
ﭘﺴﺮ : ﺧﻮ ﻻﻣﺼﺐ ﺍﺳﻤﺸﻮ ﺑﮕﻮ ﺩﯾﮕﻪ
.
..
.
.
.
.
.
ﺩﺧﺘﺮ : ﮐﯿﻒِ ﭘﻮﻟﺖ
ﭼﯿﻪ؟؟؟ ﺑﺎﺯ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻓﮑﺮﺍﯼ ﺯﯾﺮﺷﻠﻮﺍﺭﯼ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ؟
ﺑﯽ ادﺏ.
(sm81)(sm74)(sm74)(sm74)(sm81)نقل قول:
صحبت خصوصی اصفهانی ها وقتی میخوان بقیه نفهمند:
.
.
.
.
.
.
چیزس،ما این چیزا را این کردیم که چیز بشه د ، اگه قرار به این چیزا بودس چه اینی بود که ما چیزا را این کنیم؟
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (6 کاربران و 14 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پارچ اسید آماده کردم واسه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm165)
ارزش اسید پاشیدنم نداره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس به یه س-ک-س گروهی با نوید و مجتبی و خودم دعوتش میکنم که تا میتونه بخوره و بده (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا یهو باران ترکید؟ (sm74)(sm70)(sm172)(sm30)
بچه ها از همه تون ناراضی هستم
اگه یه وقت فیلم و یا عکس مبتذل بخوایید و به من نگید اونوقت که ازتون ناراضی میشم
(sm120)نقل قول:
صابر پس کامنت من کجاست ؟نقل قول:
باور کن ارزش اینم نداره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادم باشنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو ببخش (sm10)
تو دیگه وقت نکردی کامنت بذاری رفتی درجا ج؟ق بزنی(sm2)نقل قول:
من میبخشمت ولی اگه تهشو ببینی خودت خودتو نمیبخشی(sm176)نقل قول:
آفریننقل قول:
به نکته ی ظریفی اشاره کردی آفرین عزیزم
نقل قول:
مهم نیست فقط ایمیل بفرستید
رحیم خالقی : وظیفه سرنوشت کشور خیلی ارزش داره ...... بیا
تا الآن بالای 15 بار پلی کردم ... چقدر این آدم باحالــــــــــــــــــــ ــــــه ......پلی ===> [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]