آهای خزون ِ داغِ ما...بی بهاری ......... شبیه چهره ام شدم کجای کاری
طنین موج و ساحلم... خبر نداری
نمایش نسخه قابل چاپ
آهای خزون ِ داغِ ما...بی بهاری ......... شبیه چهره ام شدم کجای کاری
طنین موج و ساحلم... خبر نداری
خو نرو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی خودت تو خونه میدوزی؟! (sm120) در هر صورت پول میدی دیگه (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)روز دختر بر همگی مبارک(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنون پوریـــــــــــــــا(sm174)
مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانو (sm172)
الهي قربونت برم كوچه علي چپ كجاست؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
براي بچه هاي اين تاپيك نبايد سوءتفاهم پيش بياد آرمين جان وگرنه اسم تاپيك رو بايد عوض كرد من تحمل خاله زنك بازي ندارم هر كسي مختاره هر فكري دوست داره بكنه اصلا مهم نيست البته تا زماني كه به زبون نياره در غير اينصورت ديگه كلامي با كسي صحبت نميكنم اينجا براي من دختر و پسر كوچيك و بزرگ همه عزيز دلن همه اسپم قلب ميگيرن (sm127)(sm19) به همه احترام ميذارم با همه شوخي دارم ( البته نه هر شوخي) و صد البت آتي قصد شوخي داشت پس به دل نگير عزيزم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ممنون عزيزم (sm127)
زور زوري دارين به منم تبريك ميگينا (sm30)
الهي (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
الهي (sm127)
نقل قول:
(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جونِ خودم من شوخی کردم (sm81)
اصن دیگه حرف نمیزنم من (sm172)