لول
نمایش نسخه قابل چاپ
لول
حس خوبیه...(sm50)
چقدر آرامش بخش این ترانه
حیف مهدی کساییان ک ترانه هاش کلا کنسل شد
(sm111)(sm127)
تو صفحه ای که لینک این آهنگ فوق العاده رو میزارننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با نوازندگی گیتار بی نظیر شادمهر و کیبورد بهروز صفاریان حرف زدن از آهنگ کاور و ضعیف حس خوبیه با تنظیم میلاد خالتور به نظرت خنده دار نیست؟
من خود ترانه را گفتم و خوندن شادمهر. کاری ب آهنگ و تنظیمش ندارم... شما هم حرص زیادی نخورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این افکار حرص خوردن که داره هیچ ادم دوس داره خودشو یه کار دیگه هم کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل کار یک قرون نمی ارزه
بزار بره صفحه بعد اون موقع در مورد این ترانه حرف بزن
تو صفحه ای که این موزیکه حرومه از ترانه حس خوبیه گفتن
بهتره اطلاعاتت را هم بالا ببری ..میکس و مستر کار از محمد فلاحی بوده و هیچ ربطی ب میلاد هاشمی ندارهنقل قول:
من اسم میکس و مستر آوردم؟ نشونم بدهنقل قول:
میگم تنظیم میلاد خالتور
اصلا تو آهنگ اسم تنظیم کننده نیست... نوشته الهام گرفته از آهنگ عربی... شما خودتم جر بدی فایده نداره شادمهر هرکاری دوست داره میکنه و هیچ کاری ب من و تو نداره..الان اون ب فکر کنسرت گذاشتن و پول درآوردن .حالا هی شما بیا بگو فلان..چ فایده وقتی هیچ تاثیری ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولم درست صحبت کن تو کم خودتو جر بده یه بار دیگه چرت بگی کاریت میکنم این طرفا پیدات نشهنقل قول:
این آهنگ تنظیم میلاد هاشمیه چیزی حالیت نیست الکی چرت و پرت نگو اون چیزی که تو میگی ملودیه که کاوره