برو خدا شفات بده انگار حالت خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو خدا شفات بده انگار حالت خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار شما بودی اومدینظر منو مسخره کردی حالا طلبکار هم شدی..
پیش هر دکتری رفتی شفا گرفتی بیا به منم معرفیش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صفحه رو هم ببین بد نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کل بچه هایی که اینجا هستن کسی اومد گفت من مسخره کردم حق با تونقل قول:
فربد خودتو ناراحت نکن باو
موسیقی سلیقست دیگه
من خودم حس خوبیه رو از کل کارایی که تو این دو سال داد بیشتر دوست داشتم(sm120)
من حرف واقعیت رو با شوخی گفتم اصلا به فکرم نیومد مسخره کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش کن شادمهر ادم بشو نیس(sm2)نقل قول:
اگه همین حرفای مسعودو ببینه سه چهارتا کاور دیگه از این یارو خواننده عرب تو همین هفته بده بیرون(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شادمهر ب حرف من و تو بود تا الان شصت تا ترانه مثل تقدیر میداد بیرون ولی اون راه خودشو میره کاری ب کسی ندارهنقل قول: