پس بگو عمووووووووووووووووو
نمایش نسخه قابل چاپ
پس بگو عمووووووووووووووووو
احمدوند زده تو کار حمید عسکری (sm120)
سلام چطوری کامران خوبی ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا رو حساب نکردی ...آرمین رو حساب نکردی .....(sm174)
چند نفردیگه هم هستن صادق رو حساب نکردی (sm10)
سردار ازمون اس ام اس زده از روسیه،نشسته پا ویژه برنامه شبکه 3 داره میبینه(sm25)
این بشر یه تختش کمه(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید،بابک میخواسته به احسان یه چشمه نشون بده که چی میتونسته براش بسازه
................
این میثم ابراهیمی یه تیتراژ خوند واسه این شبکه3،حالا کنتراک کله شبکه رو گرفته هی فرت فرت ازش کلیپ پخش میکنن
بهش گفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
احمدوند فالشش رو خیلی دوست دارم.
دهنت سرویس . اومده میگه من ارسلان قاسمی هستم این دیوث دیگه از کجا پیداش شد حالا دوباره اشترت با یه یوزر عجیب مواجه شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوای یه کاری کن بهش بگو ترلان رو بده به من اگه نه گفت برم براش بسازمش البته قبلش باید بریم آمریکا(sm2)
اینم خواننده ی بدی نیست(sm120)نقل قول:
هادی تو که نظری به ارسلان نداری می خوام برم تو کارش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری ندارم میگن تا حالا از رو شادمهر کپی میکرده الان زده تو کاره عسکری فردا میزنه تو کاره سالار عقیلی،من از موزیکاش خوشم میاد.این 2-3 تا تک ترک اخیرشم دوست داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررلــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــان(sm81)نقل قول:
نه بابا بچه ست حال نمیکنم باهاش (sm70)نقل قول:
اینو بزار واسه خودت مخشو بزن که ترلانم به اونیکی بدبخت بینوا برسه (sm2)
سلام هادی عزیزخوبم فک کردم واسه همیشه رفتی سراقتو از امیر گرفتم گفت یوزرشو پاک کردم ناراحت شدم. خوشحالم که هستی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صادق که دم به دقیقه یوزرشو تغییر میده هی باید بریم تو لیست دوستا ببینم باز چه اسمی گذاشته
(sm127)(sm127) صادق (sm127)(sm127)
(sm127)(sm127) هادی (sm127)(sm127)
(sm127)(sm127) خطر (sm127)(sm127)
نقل قول:
(sm70)حتما. اون بدبخت بینوا بدجور تو کفه ترلانه(sm2)
خطر چرا چراغت خاموشه (sm2)
این بنیامینه خاک بر سر بجا این دختره شاسکول برداشته بود از ترلان استفاده کرده بود یه استقبال میشد از تیزر،میلیونی!!!!!!!!!!!!!(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی عمو
بگو عمووووووووووووووووووووو
قربانت با معرفت تو قبلا تو لیست دوستام بودی الانم زدم رفتی تو لیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیا قبلا بودن ولی الان دیگه نیستن یعنی کاری باهاشون ندارم (sm50)
لامپش سوخته(sm2)
آخه ترلان پروانه هم قیافه داره شما رفتین تو کارش (sm70)
خطر بینوا رفته تو کارش(sm2)نقل قول:
من اگه خدا بودم (sm50)
(sm70)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)نقل قول:
داستانه من و ترلان داستانه خاصیه(sm120)
خطر لامپتو عوض کن خطر داره تو شب(sm2)
آها خب اگه اون دیوس رفته تو کارش باید بگم از سرشم زیاده (sm30)نقل قول:
ولی ریدی (sm2) ترلان پروانه چند سال پیش با یکی از فامیلاشون از بچگی نشون هم شدن (sm70)
میخوام مهتابی نصب کنم(sm2)نقل قول:
خطر الان سکته می کنه(sm2)نقل قول:
بگو عمووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووو
(sm77) (sm2)نقل قول:
حتما ببینید سگه مجید خراطها هس حرف میزنه
بگو عموووووووووووووووو (sm2)(sm2)(sm2)
این خراطیاییویی الان پیداش میشه ها(sm2)
بزار بیاد یه خورده بخندیم(sm2)
میگه بیا خوبم کن یه بویایی میاد من با شما کاری ندارم فقط ترک 3 میخوام انالیز کنم(sm2)