[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت بعد سحر نمیخوابن میریزن سر ما (sm3)نامردا ساعت کاری رو تغیر ندادن (sm3) دلم درد میکنه سحری زیاد خوردم (sm172)
الی همش تقصیر توئه (sm56)
افرین...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خونده قبل رمضون بده بیرون./
دعا و خدا پیغمبر.
البته بد نیستا...
دستشم درد نکنه.
ولی از نظر من خایه مالیه و فروش...
اشتباه کرد فقط ترک 6 خوبه و بس.
بقیش و با سلیقه من یکی جور نیست.
تا تو باشی که دیگه کامنت مردم رو اینجا نزاری (sm2)
(sm2)حالا میفهمم چرا محسن میگفت مخاطبم ریزش میکنه برام مهم نیست
(sm70)زبالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)من روزه امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من روزه ام ام وای وای من روزه امممممم
تشنگی فریاد کند
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm127)
- (sm118)
(sm50)مجموع چه غم دارد؟