درکت تو حلقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درکت تو حلقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره دست و پاش اينقد مو داره كه به جاي شامپوي بدن بايد از شامپو فرش استفاده كنه،
بعد پست گذاشته:
اينجا جاييست كه مرا براي تنم مي خواهند نه احساسم...!!!
آخه كاموا من به تو چي بگم...
اگه درک من بره تو حلق تو من دیگه درک ندارم ... چیکار کنم اون موقع ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چیزی که زیاده درک
همشون چینی و خنثی هستن ، به درد نمیخورن کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با درد بساز چون دوای تو منمنقل قول:
ضايع ترين اتفاقات توي يك مجلس عروسي چيه؟
1_رقصيدن خانوما با روسري و دامن كوتاه!
2_حمله به ميز سلف موقع شام
3_لباس عوض كردن پياپي خواهر عروس
4_آويزون بودن يك كيلو طلا از گردن مادر عروس
5_دم در ايستادن آقايون مثل مسجد
6_نا محرم بودن برادر عروس و داماد ولي محرم بودن فيلمبردار
7_فرستادن اركستر بيرون از محل بزن و بكوب
8_ورود آقايون به سالن خانوما بعد از خوردن شام در حالي كه قيافه هاشون شبيه پنگوئن هاي امپراتوره كه دنبال جفتشون ميگردن و دقيقا نميدونن الان بايد تو سالن چيكار كنن
و...
فيلم كمديه خداييش...
✿ ســپـاســگــزارم دوســت عــزیـــز ✿نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرص یا شربت ؟نقل قول:
با کدومش راحت تری ؟نقل قول: