(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
(sm25)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاتون خالی دارن شیر و خرما میزنم عجب حالی میده.البته باید شیر پرچرب باشه همچین مزه خامه بده(sm51)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جون. منم برا افطار زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی روزگار....
اقا کا رفتیم شب خوش(sm27)
شبتون خندون Mo$en . منم دیگه رفتم (sm28)
من و تو یه درد مشترک داریم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحت کنه پدر مادرتو (sm74) چطور شد ؟ تصادف ؟ (sm25)
هنر خیابانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تا 81 رفت دوباره گیر کرد مجدد زدم 10 درصد (sm98) (sm59)
منم هذیون یه دنیای تب کرده ...
بهرام - نگاه - اشتباه خوب
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی ؟
اگه چراغت خاموش شد پیام میزنم فردا اومدی خودت بزن تاپیک (sm111)
..
همین اطراف، تو کاره بی کلام نیستم زیاد ولی شاید از بند Anfel خوشت بیاد بی کلامه! فعلاً فقط همینو سراغ دارم!نقل قول:
از اینجا هر کدوم آلبوم هاش رو خواستی دانلود کن :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد میکنم آلبوم One Last Touch رو اول بگیر گوش بده حال کردی بقیشم بگیر (sm50)
جز رفتنت تصویری نمی آورم بیاد (sm50)
- (sm50)
(sm88)
(sm120) شیمبلی یاد بگیر 37 سالشه هیکلش مث هلو تراش خوردس
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) مرسی ، ممنونم (با لحن ابی)
(sm181) در سمت توام دستم باران دهانم باران ، روزم را با بندگی تو آغاز میکنم
بشنو از نی چون حکایت می کند
وز جدایی ها شکایت می کند ... (sm181)
(sm50)
سلام عضو جدیدم خودتون رو معرفی کنید(sm120)
(sm98)(sm142)
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث به منم بگو چطوری رایگان دانلود می کنی منم یه فیضی ببرم(sm2)
مگه تو نمازم می خونی دزد ؟ (sm2)
اندک اندک می پرستان میرسند
اندک اندک جمع مستان میرسند (sm88)
خر صدا پلی شد (sm120)
رضا اون سایت مزایده که گذاشته بودی مطمئنه ؟ (sm120)
اون اهنگسازی که تو روزنامه اگهی بده رو باید.........(sm2)
عکس گرفتم از 100 تا اسکن بهتر(sm118)
(sm59)نقل قول:
سید سروش طباطبایی هستم آهنگساز و پدر تنظیم مدرن ایران به یک خواننده نیازمندم (sm2)
پای کار تخفیف هم میدم(sm2)