میــنــآ = ))نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حــالــا شــمــآ فــک کــن دخـــتــری (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میــنــآ = ))نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حــالــا شــمــآ فــک کــن دخـــتــری (sm2)
دواگلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار میگه :
از هر ۵ ایرانی ۱ نفر از اسهال رنج میبره
این یعنی اون ۴ تای دیگه از اسهال لذت میبرن عایا؟؟(sm2)
يه بار رفتم شير موز بخرم, يارو گفت مى خورى ؟ گفتم اگه سرنگ دارى که بزن تو کمرم, اگه نه مى خورم
در این مورد خاص نظرم من به نظرم شما نزدیک تر استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونین واسه هر آدامس خرسی ای که میخورین چنتا خرس کشته میشن؟
باو شوخی کردم، چرا انقد جدی میگیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم شیلتر میشیم انگار (sm202)
تاپیکات یکی در میون ترکیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلتر هوشمند همینه هاااا
نقل قول:
یعنی چی ترکیدن؟(sm202)