[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این ممه ها رو همینجوری اخبار پخش کردن ؟!
تسبیج حاج آقا تو حلقم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی از این صحنه ها زیاد دیده میشه تو عروسی ها (sm120) تسبیح به دستان (sm2)اللهم صل علی محمد و آل محمد به به (sm2)
(sm10)ترک سهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرهاد بابا جان حالت چطوره خوبه ؟ چه خبر ؟ سربازی تموم شد به سلامتی ؟ دکترا میخونی یا نه ؟ (sm10)
اِلــــِـــــــی تیتر قمیشی بزن : آهنگ جدید " خسته گیا " جمعه 7 خرداد ...
چه بحثای خوبی شده اینجا.حیف من نبودم.(sm172)
حسین یار احمدی از لرستان معروف به لرغول(sm2)
خداوندگار من (sm88)
(sm128)
(sm74)
(sm50)
(sm50)
(sm3)از اون لب شتریای جواد اورده اسکل ابروی ایرانیو برد میگفتین صدف بیاد لا اقل (sm81)
چی ویدیو مذخرفی گرافیکو میدادی دست سینجول و رضا ارین بهتر در میاوردن
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ویدئویی داده آرش
(sm172)
امروز از هم گسستم اگه
بال و پر شکستم و
به پرتگاه غم رسیده گامهای من
چو غرق خاطراتم و
غریق بی نجاتم و
بی خواب و زابراهم و
طوفان حال من
(sm1)
خیلی عقده ای
(sm21)
اقا یکی کمک کنه من بتونم این فریم ور رو اپ کنم پول الکی به مودم ندم
این الان برای روسیه اس ایران و یا همون خاورمیانش بتونین پیدا کنین خیلی خوب میشه
ها !?؟!
دادگاهی در امارات متحده عربی، زنی را به دلیل این که تلفن شوهرش را بدون اجازه چک کرده بود، جریمه و او را از کشور اخراج کرده است.(sm2)
هنوز درگیرشی(sm2) قبلا بهت هر انچه را که لازم بود گفتم دیدی که نشد زور نزن و دست تو جیب کن یه مودم بخر(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقه فکر الان بودم روزی دو سه بار خاموش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مغزشون پهنه یه مشت نفهم پیامبر باید نازل بشه به اینا(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن پول مگه مفته مدلش شی شی ه ..
dsl-2520uنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوووو یکی بگیر این مودمت یه جورایی ناکوت شده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
این گزینه رو دس نزدی که ..
Keep Alive
بررسی میکنم خبر میدم ..
تو زر بزن دیوث مودمش ناکوت شده من تمامی راهکارها رو بش گفتم نشدنقل قول:
نه..نقل قول: