(sm2)گفتم خدا این ویدیو رو کی فیلمبرداری کردن شکیرا تازه فارغ شده با شیکمش اومده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)گفتم خدا این ویدیو رو کی فیلمبرداری کردن شکیرا تازه فارغ شده با شیکمش اومده
ابله منظورم این بود که شبیهشه ..
الی هووی چه خبرا من چن روز نبودم ..
به نظرت الان کی بیشتر شبیه ابلهاس ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضاوت با بقیه(sm2) . اینا دوتا کلمه جداس . هم معنی هم نیستن (sm2)نقل قول:
(sm2)زنای ایرانی حامله میشن عزا میگیرن این خواننده های خارجی تازه تبلیغشون بالا میگیره کریستینا شکیرا و ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور این بود که میتونی روش به جای بریکینگ بد سیخ کنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها از اون لحاظ (sm120)نقل قول:
بریکینگ بد (sm54)(sm25)
اینارو , چه باحاله (sm120) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]