البته مزش بدتره دلستره. افتضاح تلخه(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
البته مزش بدتره دلستره. افتضاح تلخه(sm51)
چو بر گورم بخواهی بوسه دادن
رخم را بوسه ده کاکنون همانیم(sm181)
خطر خیلی میخوامت عاشقتم پسر . خوش به حالت همه چی تجربه کردی . ولی خداییش حیفی این کارا رو نکن با خودت الان شاید چیزی نشون نده ولی بعدا" تاثیرشو میذاره. خطر احساس من به تو اینه (sm46)(sm156)(sm32)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو تقلید صدا که الان تو شبکه 3 نشون میده چقدر مزخرفه دیوث.صدا خر درمیاره(sm2)
یه یارو تقلید صدا دیدم تقلید میکرد نه حرفا حالا پیداش میکنم میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام ناظری ... (sm127)(sm88)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که سالی 1 بار!!!
اگه بخوام که میتونم هرشب بخورم ولی مغز خر نخوردم
اون سالی 1 بارم موقعی که دورهمی هستم.کلی جا میرم همه میخورن هی تعارف میکنن ولی تشکر میکنم میگم نه.
البته رفیقام دیگه بلدن تعارف نمیکنن.مگه اینکه خودم بگم
(sm30)(sm30)نقل قول:
(sm81) بی حرکت شده مثل مجسمه
کاری به تقلید صدا و ..... ندارم الان اینو دارم میبینم خیلی مضحک و مزخرفه.فکر کرده بانمکه ولی نمیدونه ریده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه خالی ، دود قیلون ، دود سیگار (لعنت به این خودآزار)
خداوکیلی این دختر جوونا بجا رفتن تو این برنامه مزخرفا باید رفته باشن دور دور(sm2)
ازبس صفر کیلومترن
تایید داداش (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تایید داداش بهش گفتم،گفت به به انرژی گرفتم(sm2)(sm2)نقل قول:
آیا هنوز روی پای خودت گریه میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه گروه 3 نفری دختر دیدم تنها بودن تیپشونم بد نبود.یه شال سفیده بود شالش کلا ول بود ولی اینقدر جوادن که رفتن برنامه مفتی(sm2)
(sm81) دیگه بهم زن نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامر بریلو امتحان نکنی ضرر کردی(sm2)نقل قول:
من یه سر برم بیرون یه 2 تا دخترو ببینم بیام(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کیریستی مک رابطه برقرار کردی ؟
نه والا.موهاشو که اونطوری میزنه حس و حاله زنانگیش میپره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا یه ذره ارایششم زنانه نیست.برم بیام بحث دقیق میکنیم(sm2)
پیداش کردم خداییش تو تقلید صدا رو دستش نیست 10 تا مثه ریوندی رو میزاره تو جیبش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما" ببینید دمش گرم نمرش بیسته
آلبالو ، نعناع (sm181)
(sm74)
موسیقی ما حال ندارم رای بدم این که دیگه فیل **** رم هس (sm120)
گریه نکن ستاره ی من ... (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب فیل شکن دم دسته میرم ببینم چی به چیه
متن آهنگ یواشکی
گلهای پرپرت سوخته در این باغ فرمانده ی **** در لشکر عراق
کوچ بنفشه ها از وحشت چماق یک عمر آب شدن یک فصل فصل داغ
سس بود زندگی با طعم تلخ و تند یک اره در دهان با ریتم های کند
انسان سالاد بود از میخ و تیغ و تیر باید ادامه داد مثل چریک پیر
اشکی نمانده است بغضی که بمب شد شاعر مغازه بود دائم پلمپ شد
یک پنجره نبود دیوار شد صدا هر زن ترانه شد در خون خود ندا
اما شکنجه ها یواشکی نبود او پیش چشم مان ستار را ربود
حالا که گیج گیج حالا که مست مست با من بگو هنوز آیا امید هست؟
یک مشت حرف خیس در قلب دفترم یک دشنه در گلو یک کلت در سرم
پای مرا ببین میدان مین کجاست سربندهای خون مفقود در خداست
ما پیش می رویم روی طناب دار تفسیر شعرمان عرعر و قارقار
گاهی که تیغ شان با پنبه شیک بود پاسخ به پرسشم فحش رکیک بود
سنگر سکوت نیست در جنگ با شُغاد تا شعر زنده هست باید ادامه داد
اما شکنجه ها یواشکی نبود او پیش چشم مان ستار را ربود
- (sm50)
راموس برا چی این پیچ ایرانی رو فالو کرده (sm2)
شبتون خندان - موسن (sm30)
ما رفتیم لا لا (sm28)
همین الان یه چیزی نظرمو جلب کرد اگه گفتین چی
ارتقاء درجه از نیمه فعال به فعال به خودم تبریک میگم (sm120)
(sm70)نقل قول:
(sm28)
پازل بند (sm135)
(sm132)