(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم میاد صبر کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت که تو شمع شدی قبله ی این جمع شدی
شمع نی ام جمع نی ام دود پراکنده شدم (sm80)
(sm120)موصی تو همچنان داری ریست میشی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دیروز آره کل سیستم و جم کردم بردم جای دیگه وصل کردم درس شد پریزه اتصال داشت لامصب ماه پیشم یه مادربورد و سی پی یو گذاشت رو دستم (sm120)
(sm2)یعنی رسمن سر کار بودی
(sm2) آره سر کار بودنی که 400 کرد تو پاچموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ممد تیر
کوفت(sm120)نقل قول:
ارسال امیر رو پاک کرد(sm2)
(sm120)ها هستی هیچی دیدم همه جا هستی الا اینجا گفتم اعلام حضور کنی
(sm120)اشترم وقتی میخوابه پا میشه کیونش مست میشه زر زیاد میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها هستم(sm120)
الی اون سریال دیوید لینچ که ی بار اینجا گفتی.. خوبه؟گرفتمش
جوری نباشه که فحشاش به تو برسه(sm2)
یعنی عجب جمله ای گفت امیر(sm2)
الیاس چرا پاک کردی(sm2)
تاثیر اهنگای اون مرتیکه مرتد(sm2)نقل قول:
چی بود اسمش(sm192)
twin peaks
(sm120)ها خیلی خوبه فقط یه ایراد داره تش ولت میکنه ! میگن قراره بعد اینهمه سال فصل سومشو بسازه
فکر کنم مثل فیلماش ک.سخل کنه ادمو(sm2)
وقتی اینتر پل اومد دنبالت میفهمی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد اینهمه سال هیکلت اندازه یه اشتر بالغ شده نفهمیدی کیفیت فلک به درد تو نمیخوره
بهرامم که نیومد(sm178)
فردا صبح بشین دانلود کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اونا هم اسکلی مث تونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
البته من بگیرمم هم فعلا نمیتونم گوش بدم.. میره تا 1 ماه دیگه احتمالا(sm120) هنوز البوم مهدی یراحی و حمید عسکری و عبدلی و یگانه از زیپ خارج نشدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلم it follow چی بود مضخرف(sm81)وقت منو گرفت(sm120)
حالا اگه این فیلم رو نمیدیدی وقتت رو میزاشتی رو طراحی ویندوز 11 (sm120)نقل قول:
عبدالمالکی و حمید عسگری رو میخوام دانلود کنم اما هی یادم میره (sm70)نقل قول:
یه ماهه درست و حسابی چیزی دانلود نکردم (sm50)
فقط یراحی رو دانلود کردم اونم آهنگ اولشو گوش کردم (sm81)
(sm2)مجله های خاک بر سری نمیذاری
(sm2) اونارو باید لینک جدا بهت بدم پرداخت کنینقل قول:
نه میشتم ی فیلم مضخرف دیگه میدیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دیگه.. ماشالله اینقدر تک اهنگ میدن ملت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت جدید ما راه اندازی شد(sm120)
2 تا رفیقام نویسنده اننقل قول:
تک آهنک پازل باندم دانلود نکردم اصلا چیزی تو روز دانلود نکردم فقط 1 تا 7 آپلود میکنم (sm51)نقل قول:
الان میبینم 2 گیگ حجم سه شنبه گرفتم الان تموم شده بود(sm98) رفتم از دوباره گرفتم(sm178) فقط ماهی 50 تومن باید بدم به حجم (sm142)
نمونه مجله برا الی
(sm70)
برای چی؟نقل قول:
(sm98)
چه خوش تراش(sm2)