نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشتکم دریده شد یا شیخ(sm81) بیابونم اطرافم نیست(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشتکم دریده شد یا شیخ(sm81) بیابونم اطرافم نیست(sm81)
مگه خورطوم فیله (sm2)
خرطوم رو ولش این امیر چرا حرف نمیزنه؟(sm2)نقل قول:
(sm2)اینکه زیاد حرف نمیزنه فقط در کمین میشینه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اوه اوه فرار کن(sm2)نقل قول:
حالم بد شد از بس ک.سشعر تلاوت کردم خاک بر سرت مموتی عرضه نداشتی تایید بشی(sm3)(sm2)
تو راه چند تا گرگن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلو راهشون سبز بشم تیکه پاره م کردن (sm2)
همین جا فعلا خوبه امنه . (sm2)
نگران نباش با جنتی هماهنگ کردم صلاحیتشون رو رد کنه(sm2)نقل قول:
من دارم میگم گرگ. تو میگی کفتار پیر (sm2)