دروگبا: “کریستیانو بهتر از مسی است، همه این را می دانند اما برای برخی اعتراف به آن سخت است”(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دروگبا: “کریستیانو بهتر از مسی است، همه این را می دانند اما برای برخی اعتراف به آن سخت است”(sm120)
بارسا رویس رُ میگیره یه فصل قرضش میده به دورتموند(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره دسیماس... از قبلش شروع میکنه... مثل تیزر فیلمهای هالیوودی ساخته شده... تمام اتفاقاتُ داره نشون میده... حتی مسخره شدن رونالدو (قضیه کوماندو)... تا شادی بعد از گل و حتی اشکهای دیماریا که من تو هیچ کلیپی نتونستم پیدا کنم...
بی نظیره این کلیپ... صدا گذاری و متنهایی هم که براش نوشتن فوق العادس... حتما دانلود کن
ایرانی ها که کلا تعطیلن... ولی کیروش هم مربی نیس (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یعنی اینکه مسی تا 2 سال دیگه فروخته میشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویس امسال دورتمند میمونه... فعلا هم که اتلتیکو دنبالشه... ولی دوست دارم بیاد رئال... اگه نشد هر جا به جز بارسانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین کلیپُ نگاه نکنی نصف عمرت برفناس...
اشکهای دیماریا (sm74)
وحید باز نمیشه(sm25)
من یه کلیپ دارم 250 مگه درباره قبل از بازی فینال جام حذفی و خود فینال و جشن بعدشنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی باحاله رقص ژابی و ایسکو(sm2)
قبل بازی از ماساژ دادن بازیکنا تا خاطره انچلوتی از میلان برای رونالدو و راموس بازی ایسکو و ایارا تو هواپیما مسخره بازی مارسلو بعد از جشن(sm2)
خیلی کلیپ باحالیه(sm2)
بذا ببینم از کجا دانلود کردم، میرسونم بهتنقل قول: