تنها بودن ، یِ کابوس شومه عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار دل نباشی تمومه عزیزم
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها بودن ، یِ کابوس شومه عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار دل نباشی تمومه عزیزم
من جسمم تو روح مننقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کشتی تو نوح من
من زخمم تو مرهمی
من ظلمت تو روشنی
من راهی تو موندنی
من تنها تو همدمی
یک پشت زمین دشمن، گر روی به من آرندنقل قول:
از روی تو بیزارم گر روی بگردانم
من صادقانه روز تولدم بغض میکنم...وقتی تو کودکانه چنین شاد و سرخوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صورت استخونینقل قول:
نوشته اصلی توسط p@y@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از درد سیلی که میخورد
درد و فراموش می کرد
البته یادم نمیره
وقتی جوون بود با فوت
خورشید و خاموش می کرد
دلي كز معرفت نور و صفا ديد
به هر چيزي كه ديد اول خدا ديد
با ی باید شروع میکردی نه الف (sm70)نقل قول:
دل تنگم خونه دل خونم مستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehr69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرخی خورشید غروب هرمزگانه
هر کجا شاخه گلي همرنگ خون رويد ز خاک
کشته ي عشقي است مدفون، از مزار ما مپرس
(sm51)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]