(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)
شاید که حال و کار دگر سان کنم
هر چ آن به است قصد سوی آن کنم (sm50)
(sm122)
من فوتبال و از زمین خاکیای میدون انقلاب شرو کردم (sm2)(sm2)
آفتابم مستقیم می خورد تو سرم (sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm25)
در گره خوردگــــی مـــــرز نگاه من و تــــو
شمع می گفت به آن گوهر شب تاب، سلام
در بیامیز و نیاویز بـــه آن ابـــــروی کــج
چشم توماهی و ابروی تو قلاب، سلام
چشم اگر دید تـو را سجده ی واجب دارد
پلک می افتد و می گوید در خواب، سلام
(sm27)
(sm2) حسین گی ویدیو جدید دمی رو ببین خوشت میاد از تو حمایت کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس گوگوش هم حتما از تو و اتشر حمایت کرد (sm70)
(sm25)
(sm19)
مظلوم ظالمیست که زورش نمیرسد (sm9)
(sm70)یه بار گفتی دیشبنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب نیود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم تاکید مجدد کنم (sm70)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مظلوم بدبختیست که زورش نمیرسد
نه همون ظالمه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ***** شکن سیسکو به حوزه کاری تو مربوط میشه؟ (sm2)
نه دیگه ارور نمیاد
امروز تا الان که ارور نداده (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمضان آمد و ما را رم از آن (sm50)
یکی یه بحثی را بندازه من چیزی به ذهنم نمیرسه (sm70)
(sm70)میخوان با این چیزا اعتبار ما رو زیر سوال ببرننقل قول:
ولی کور خوندن(sm128)
ببینم میشه یه کارتون یا انیمیشن ساخت (sm55)
جواهر برزیل (sm19)
بلکه امین سر و کله ش پیدا شه (sm2)
اینهمه درس بخونی ***** شکن درست کنی؟ (sm2)نقل قول:
اخ جوون امشب والیباال
(sm32)(sm32)(sm32)(sm32)
(sm2)نقل قول:
والله ما بریم جایی به فنا میره (sm2)
جواهری در قصر(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
حرفها برا گفتن دارم حیف که دست به بیانیه اش خوبه (sm2)
(sm3)رمضون
عجب مملکت گوهی داریم یه ماه رمضون دو ماه محرم و صفر یه ماه شهادتین یه ماه یاد امام و شهدا یه ماه حدیث ثقلین چی موند تش (sm3)
(sm3)یه ماهم دفاع مقدس
(sm3) یه ماهم دهه زجر
حدیث ثقلین (sm2)(sm2)(sm2)
- (sm25)
الی !!!! (sm3)
(sm3) یه ماهم پیروزی انقلاب گوز