اون دو تای دیگه هم یکم دیگه گوش بدی تلقین میشه که خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون دو تای دیگه هم یکم دیگه گوش بدی تلقین میشه که خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه به جز متصل سه تا دیگه نیستن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کیست این هم هس که
چنگیز شاه مقصود جنگ زده اخرین اتوبوس شرمساری تریاق پشت هم پلی میشه هنگ میکنم(sm50)
ببخش گاو جان (sm118)
خودش گفت دو تا نقل گرفتم دو تانقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت همش منم نقل میگرفتم همش
اخه چه تلقینی مگه محسن اینجاس بمونیم رودرواسی یا چیزی به ادم میرسه دارن واقعا لذت میبرن چرا کسی تو مجمع شهرزاد و تلقین نکرد؟به خدا ای از اون حرفا بود دیگه ادم که بزور از چیزی لذت نمیبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این دو سه نادان که چنین می دانند،
از جهل که دانای جهان ایشانند،
خر باش که این جماعت از فرط خری،
هر کو نه خر است کافرش می خوانند...
(sm50)
اهوم ، البته من بودم تو كلاسيكا فقط امير بي گزند و ترياقو و پريشان ونگه ميداشتمنقل قول:
اره چطور ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضاش خیلی سنگین میشد ! (sm50) هرچند الانم هست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]