نقطه ضعف رفت واسه بعد محرم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقطه ضعف رفت واسه بعد محرم
درک میکنم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farzad 91 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون هنوز ادیتش تموم نشده و فرشباف پخشش را گذاشته واسه بعد محرم ک کسی اعتراض نکنه چرا محرم آهنگ داده بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی با یه جمله مثلِ من
میتونه آرومت کنه ؟؟
اسطوره تکرار نشدنی موسیقی پاپ، شادمهر عقیلی (sm127)
آخر یه شب این گریه ها
سویِ چشامو میبره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی به من فکر میکنی
حس میکنم از راهِ دور
(sm127)
شادمهر تازه درامز خریده بود جو گیر شد یه تنظیم بزنه قلب ساعتی رو زد که کنسل شد طاقت نیاورد تقدیر رو زد (sm120)
حیف الکی کنسرتی کرد کیفیتشو
میتونست ورژن جدید بده بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اجازه گلیم بافو میخواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]