ما غرق شديم از بس كه اتاق دريا شده بود (sm25)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما غرق شديم از بس كه اتاق دريا شده بود (sm25)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا يه نفر اين خواب ِ منو تعبير كنه
تا ساعتاي بي خوابي ِ من تغيير كنه
(sm178)
من غرق شدم تو یه مشت فکر مسخره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از مغز خالي و پرهانقل قول:
مشت ميكوبمت به آجرها
پيك خالي به دكترها
زخم ما رشد ميكند به درون
(sm50)
دو تا کتاب درسی میخوندی جای اینا تا الان دکتراتو گرفته بودی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)سرم چندتا كتاب ِ رنگ و رو رفتهنقل قول:
میشه ویترین عوض کنی(sm50)نقل قول:
فقط ميخواستم شكل ِ خودم باشم ... (sm81)
(sm25) كسي باور نكرد اين آدم ِ بي شكلنقل قول:
به غير از عشق با چيزي موافق نيست
(sm172)
شکلتم همچین چشم گیر نیست(sm50)نقل قول:
(sm50)سيگار (sm27)نقل قول:
یه چیزی واست میفرستم نظرتو بگو(sm50)قلیون یه چیز دیگس(sm181)نقل قول:
آفرین (sm181) فقط آلبالونقل قول:
(sm2)گروه u2چرا کاورشو گی زدن
تولد محمد جوادِ (sm137)
(sm50)
تو مگه نگفتی میخوام بخوابم
پس بیا یاهو
آینو ، آینو (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جان
(sm2) کیون عمه شما یه چیز دیگستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ممر و ارین چرا همش با هم درگیرن (sm2)همشم سر کیون
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ جان تو سن خر داری
انتظار نداری که من از 10 سالگی بشینم پینک فلوید گوش بدم
من دو سه ساله دارم گوش میدم و کلی هم تاثیر گرفتم
(sm2)بگذریم از اینکه یه زمانی دوران جوونیش طرفدار مجید خر صدا و دیجی بلک رینگ سروش htc وان ترک بود بعدشم گفت کل دوران جوونیم به عشق مسی گذشت ! (sm2)بجان خودم تا قبل اینکه از طویله بیاد باران یه اهنگ خارجیم گوش نکرده بود این (sm30)
(sm2)
(sm2)ممر که اینقد ادعاش میشد تو وبلاگش بعد اونهمه ویدیو اهنگ به گیلمور میگفت گلیمور بعد فک میکرد گری مور همون دیوید گیلموره (sm30)این سجاد که بماند
(sm2)والا من قصدی نداشتم منتهی این پستو دیدم ریدم بخودم !
(sm120)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)والا بخدا ما اینجا پوستمون کنده شد
(sm2)
*** لقت من اگه خراطها گوش کرده باشم
بله من طرفدار مسی هستم ، تو هم همزمان طرفدار سامی بیگی و پرسپولیس هستی کسی چیزی بهت میگه ؟ (sm2)
بعدشم زمانی که من اومدم باران ، 15 یا 16 سالم بوده ، انتظار نداری که اون زمان برات میومدم پینک فلوید تفسیر میکردم ؟
آدم به مرور زمان تاثیر میگیره ، خودتو با من مقایسه نکن ، تو هم سن من بودی یه توپ دارم قلقلیه میخوندی (sm70)
من کسی هستم که از 10 سالگی چاوشی گوش میداده ، یه فلش بک بزن ببین اون موقع چیکار میکردی ؟
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خراطها گوش نکردم هیچوقت ، همیشه هم مسخرش کردم
ولی بازم خراطها سگش شرف داره به موسیقی خالطوری ، والا (sm70)
(sm70)ولی رکورد دست خودمه ۸ سالگی (sm59)
(sm2)حالا تو ای انکار کن هر کی اون تفسیرتو بخونه تو موسیقی ما خودش میفهمه
بیدار و خراب (sm50)
الان واقن رفتی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار بار اونو توضیح دادم ، نخوای بفهمی نمیفهمی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم انقد خودتو جر بده اینور اونور که سعی کنی بقیه رو ضایع کنی ، یک عمره تو هیچ پست من کامنت ندادی ، منتظری یه چیزی بشه فقط ضد حال بزنی
با این حرفها چیزی از من کم نمیشه (sm176)
الان یه لگ تهران استانبول با اسمان چنده؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]